-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Su „Kauno Žalgiriu“ atsisveikinęs P.Širvys: „Vienos durys užsidaro, kitos – atsidaro“

„Kauno Žalgirio“ futbolo klubas po sezono atsisveikino su penkerius metus ekipos marškinėlius vilkėjusiu Pijumi Širviu – futbolininkas ieškosis naujos komandos. Nuo 2016-ųjų A lygoje 22-ejų gynėjas sužaidė 66 rungtynes ir per jas pasižymėjo 8 įvarčiais, taip pat debiutavo ir UEFA Europos lygos atrankos turnyre.
Pijus Širvys
Pijus Širvys / nuotr. Sauliaus Čirbos

Atsisveikindamas su pirmuoju profesionaliu savo klubu ilgametis žalgirietis dalinosi įsimintinais momentais ir linkėjo klubui sėkmės artėjančiuose sezonuose.

„Buvo garbė atstovauti savo miesto komandai. Visada prisiminsiu daug gražių ir įsimintinų pergalių, sutiktų gerų draugų ir neabejoju, kad liks tik patys šilčiausi prisiminimai. Per tuos metus klube mačiau ir šilto, ir šalto, bet šiais metais iškovoti medaliai puikiai parodo, kad klubas eina teisinga linkme. Buvo smagu matyti, kaip auga komanda ir būti to dalimi, todėl noriu padėkoti visiems žaidėjams, kurie buvo šalia visą tą laiką ir davė man daug neįkainojamų pamokų, kurios man, kaip jaunam žaidėjui, ypač svarbios ir naudingos. Taip pat noriu padėkoti visam personalui, kuris rūpinosi manimi bei linkiu klubui sėkmės ateinančiuose sezonuose“, – zalgiris.lt svetainei pasakojo Lietuvos jaunimo rinktinės narys.

2019-ųjų sezonas pačiam žaidėjui buvo geriausias karjeroje – jis A lygoje pelnė 5 įvarčius ir sezoną baigė kaip rezultatyviausias futbolininkas esantis klube. Dabar jau buvusiam žalgiriečiui tie metai įstrigo ir dėl vienų komandos rungtynių.

„Man pačiam labiausiai įsiminė 2019-ųjų sezonas, kadangi jame sėkmingai rungtyniavau ir įmušiau 5 įvarčius. Manau, kad svarbiausias įvartis buvo dvikovoje prieš „Stumbro“ komandą, kai į aikštę išėjau mums atsiliekant rezultatu 1:3. Vos po kelių minučių pavyko pelnyti įvartį, tada atlikti rezultatyvų perdavimą, o galiausiai komanda išplėšė pergalę rezultatu 4:3, nors atsilikinėjome 0:3“, – prisiminimais dalinosi kaunietis.

Pasibaigus sezonui krašto gynėjas ilgai neatostogavo ir jau pradėjo ruoštis naujiems iššūkiams, kuriuose apsivilks jau kito klubo marškinėlius.

„Vienos durys užsidaro, o kitos – atsidaro. Esu labai motyvuotas, todėl jau pradėjau ruoštis naujam sezonui, sunkiai dirbsiu ir stengsiuosi įrodyti savo vertę“, – dėstė šiuo metu komandos ieškantis P.Širvys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius