Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su Malta bus sunkiau nei su škotais ir slovėnais?

Antradienį Lietuvos futbolo rinktinė pratęs 2018-ųjų metų pasaulio futbolo čempionato atrankos kovas. Lietuviai LFF stadione susidurs su Maltos barjeru. Šeimininkų rinktinėje – penki Vilniaus „Žalgirio“ atstovai. Vienas jų Mantas Kuklys mano, kad artėjančios rungtynės bus kur kas sunkesnės nei dvejos pirmosios.
Mantas Kuklys
Mantas Kuklys / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

„Noriu pabrėžti, kad Maltos rinktinė šiuo metu žaidžia labai gerai. Kiek mačiau, varžovų komanda panaši į mūsų. Ji savo noru ir kovingumu gali pridaryti bėdų visiems. Tai bus daug sunkesnės rungtynės nei dvejos pirmosios“, – apie mačą pasakojo M.Kuklys.

Jo teigimu, žalgiriečiams teks kontroliuoti padėtį aikštės viduryje ir žaisti „pirmu numeriu“.

„Negalima sakyti, kad mums tai neparanku. Tiesiog nesame įpratę, nes tokių rungtynių per visą atrankos ciklą būna gal dvejos. Tačiau pasiruošime ir parodysime, kad galime kurti. Juo labiau, kad niekas mūsų nesupras, jei nelaimėsime“, – kalbėjo M.Kuklys.

Lietuvos rinktinė F grupės kovas pradėjo dvejomis lygiosiomis. Lietuviai 2:2 namie sužaidė su slovėnais ir 1:1 šeštadienį svečiuose su škotais. Slovėnijos rinktinė rezultatą išlygino 93-ąją, Škotijos – 89-ąją minutę.

„Juokaujame, kad reikėtų žaisti du kėlinius po 40 minučių, – šypsojosi M.Kuklys. – Jei rimtai, sunku pasakyti, ko vis pritrūksta iki pergalės. Galbūt susikaupimo ar koncentracijos iki galo.“

M.Kuklys, kaip ir kitas žalgirietis Egidijus Vaitkūnas, su slovėnais ir škotais žaidė be keitimų.

Manto teigimu, Lietuvos rinktinė po šeštadienio jaučiasi dvejopai. Vyrams labai apmaudu, kad praleido įvartį rungtynių pabaigoje ir nepasinaudojo puikiu šansu laimėti.

„Visada norisi kovoti dėl pergalės, bet jei kas prieš rungtynes būtų pasakęs, kad lygiosios svečiuose su škotais – geras rezultatas, manau, būtume pritarę“, – neslėpė M.Kuklys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius