Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Su pergale A lygoje „Žalgirį“ pasveikino ir FIFA prezidentas Seppas Blatteris

Tarptautinės futbolo federacijų asociacijos (FIFA) prazidentas Josephas Blatteris pasveikino Lietuvos futbolo A lygos čempioną VIlniaus „Žalgirį“. Savo sveikinimą antrą kartą iš eilės šalies čempionu tapusiam „Žalgiriui“ FIFA vadovas perdavė per LFF prezidentą Julių Kvedarą.
S.Blatteris
S.Blatteris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Komandos pergalė nacionaliniame čempionate yra puiki proga ir galimybė jausti pasitenkinimą gerai atliktu darbu. Prašau, perduokite mano asmeninį ir visos futbolo šeimos sveikinimus Vilniaus „Žalgiriui“ dėl jų puikaus pasirodymo, – sakoma S. Blatterio laiške. – Žinau, kad šis laimėjimas yra nulemtas tikėjimo ir visų susijusių asmenų pastangų. Tai yra tikra komandinė pergalė, todėl nuopelnus turėtumėte pasidalinti visi – be abejo, žaidėjai ir treneriai, taip pat techniniai ir medicinos darbuotojai bei lojalūs aistruoliai. „Žalgirio“ aktyvumas ir pasiaukojimas leido komandai tapti čempione jau 5 kartą nuo nepriklausomos Lietuvos lygos įkūrimo 1990 metais.“

zalgiris-vilnius.lt nuotr./Josepho Blatterio laiškas
zalgiris-vilnius.lt nuotr./Josepho Blatterio laiškas

Baigiamojoje laiško dalyje FIFA prezidentas palinkėjo „Žalgiriui“ tęsti sėkmingą veiklą.

„Futbolas geriau nei kada nors anksčiau įrodo, kad gali griauti tradicines sienas ir būti vystymo varikliu. Tai leidžia visų lygių žaidėjams ugdyti sugebėjimus, taktinį supratimą, asmenybes ir stiprinti komandinę dvasią. Futbolas yra tikra gyvenimo mokykla ir aš esu tikras, kad visi, ypač šių laikų jaunimas, žaisdami futbolą gali gauti naudos socialiniu ir asmeniniu lygmeniu. Būtent todėl kviečiu visus Vilniaus „Žalgirio“ žmones tęsti savo darbą, vedantį į sėkmę“, – rašo S. Blatteris.

„Žalgirio“ futbolininkai šiais metais Lietuvoje iškovojo visus įmanomus titulus. Vilniečiai pelnė šalies čempionų ir LFF taures, o kartu su jomis komandai be kovos atiteko ir Supertaurė. LFF taurė ir Supertaurė antrą kartą iš eilės čempionu tapusiam „Žalgiriui“ priklauso pastaruosius trejus metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius