-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sudie titului? Po pertraukos subyrėjusi „Barca“ išbarstė auksinius taškus

Teisės klysti praktiškai nebeturinti „Barcelona“ paslydo lygioje vietoje. Du kartus pirmavusi Katalonijos komanda Ispanijos čempionato rungtynėse svečiuose lygiosiomis 3:3 sužaidė su Valensijos „Levante“ ir smarkiai susikomplikavo savo padėtį kovoje dėl čempionų titulo.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / „Scanpix“ nuotr.

Rungtynės prasidėjo dviem nuostabiomis jaunojo „Barcos“ talento Pedri progomis per pirmąsias penkias minutes, bet 18-metis saugas jomis nepasinaudojo, o įvarčio katalonų sirgaliams teko laukti beveik pusvalandį.

Ledus 26-ąją minutę pralaužė Lionelis Messi, pasižymėjęs sudėtingu smūgiu kaire koja ir pelnęs jau 29-ąjį įvartį šiame „La Liga“ sezone.

Įmušę įvartį katalonai, panašu, nusimetė pančius nuo savo pečių ir jau po aštuonių minučių skirtumą padvigubino – dar vieną auksinį šansą gavęs Pedri šį kartą jau neklydo ir rezultatas tapo 2:0.

Bet vaizdas aikštėje apsivertė aukštyn kojomis po pertraukos.

„Levante“ geriau pradėjo antrąjį kėlinį, o jų pastangos nenuėjo perniek, nes per kelias minutes rezultatas buvo išlygintas.

57-ąją minutę Gonzalo Melero pasižymėjo mušdamas galva po perdavimo iš krašto, o jau po trijų minučių „Barcos“ gynyba subyrėjo po L.Messi klaidos savoje aikštės pusėje ir Jose Luisas Moralesas pelnė antrąjį „Levante“ įvartį.

Šokiruota „Barca“ ilgai netruko, kol atstatė vieno įvarčio persvarą – 64-ąją minutę fantastišku smūgiu dešine koja savo komandą į priekį išvedė Ousmane'as Dembele.

Bet paskutinį žodį šiose rungtynėse tarė šeimininkai. 84-ąją minutę Sergino Destą suklaidinusio Tono perdavimo sulaukęs Sergio Leonas smeigė dar vieną vinį į katalonų vartus ir išplėšė savo komandai lygiąsias.

Brangius du taškus praradusi „Barca“ nepasinaudojo šansu pakilti į „La Liga“ viršūnę ir su 76 taškais užima antrąją vietą. Pirmaujantis Madrido „Atletico“ (77 taškai) ir trečioje vietoje žengiantis Madrido „Real“ (75 taškai) 36-ojo turo rungtynes žais vėliau, tad „Barca“ po nesėkmės Valensijoje gali likti trečia ir nuo lyderio atsilikti net keturiais taškais, iki sezono pabaigos likus vos dviem turams.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius