Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sūduvą“ palikęs Vladimiras Čeburinas paaiškino savo sprendimą

Dar praėjusį sekmadienį buvo paskelbta, kad Vladimiras Čeburinas neliks prie Marijampolės „Sūduvos“ vairo. Treneris iš Kazachstano kiek plačiau pakomentavo tokį savo sprendimą.
Vladimiras Čeburinas
Vladimiras Čeburinas / nuotr. Sauliaus Čirbos

Interviu portalui „Sport.ua“ davęs V.Čeburinas atskleidė, kad kol kas naujo klubo dar neturi. Ir neaišku, kada turės.

„Šiuo metu aš darau pertrauką. Galima sakyti, kad esu mažose kūrybinėse atostogose. Yra minčių, yra norų ir troškimų. Pažiūrėsime, kaip visa tai susiklostys. Man norisi žengti tolyn, tačiau, kaip bus, parodys laikas“, – sakė V.Čeburinas.

Man norisi žengti tolyn, tačiau, kaip bus, parodys laikas

Triskart A lygą su „Sūduva“ laimėjęs, o paskutiniais metais ir visus įmanomus titulus Lietuvoje susirinkęs treneris papasakojo ir apie futbolo lygį mūsų šalyje.

„Dažnai girdžiu tokius klausimus. Visada labai sunku palyginti čempionatus. Turime aštuonias komandas, žaidžiame keturis ratus, o tada ir dar vieną papildomą. Manau, kad tam, kad lygintume, reikia žiūrėti į europinius turnyrus. Negaliu pasakyti, kad čempionatas silpnas. Konkurencija ten yra. Dalyvavimas Čempionų lygoje ir Europos lygoje suteikia daug motyvacijos.

Negaliu pasakyti, kad čempionatas silpnas. Konkurencija ten yra

Po Europos turnyrų mes čempionate žaidėme su dar daugiau pasitikėjimo. Tai neįkainojama patirtis. Sezono metu mes turėjome keturis tarptautinius varžovus, o visi jie buvo savo šalių čempionai“, – kalbėjo V.Čeburinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius