-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sūduvos“ futbolininkas Alfredas Skroblas bandė nusižudyti, manoma – dėl buvusios merginos, kuri pastebėta Lino Kleizos draugijoje

Marijampolėje sekmadienį bandė nusižudyti „Sūduvos“ klubo futbolininkas ir buvęs Lietuvos nacionalinės rinktinės narys Alfredas Skroblas, pranešė „Lietuvos ryto“ televizija.
Alfredas Skroblas
Alfredas Skroblas. / V.Knyzelio (lff.lt) nuotr.
Temos: 1 Futbolas

Peiliu į širdį sau dūręs sportininkas buvo nuvežtas į reanimaciją, jam buvo atlikta operacija.

Manoma, jog 27-erių futbolininkas pasitraukti iš gyvenimo bandė dėl merginos. A.Skroblas daug metų draugavo su manekene Berta Kavaliauskaite, tačiau ši neseniai buvo pastebėta krepšininko Lino Kleizos draugijoje.

Dukart su Panevėžio „Ekranu“ Lietuvos čempionu tapęs (2005 ir 2008 m.) prieš trejus metus persikėlė į „Sūduvą“. Būtent „Ekranas“ ir „Sūduva“ vakar žaidė A lygos rungtynes. „Sūduvos“ treneris Virginijus Liubšys „Lietuvos ryto“ televizijai teigė, jog apie psichologinę A.Skroblo būklę žinojo, todėl jam davė 10 dienų atostogų.

A.Skroblas yra kviestas ir į Lietuvos rinktinę, kurioje debiutavo 2008 metais mače su Estija, ir iš viso nacionalinės komandos gretose yra sužaidęs 2 rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius