Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sūduvos“ peržiūroje sėkmingai dalyvauja saugas iš Kinijos

Marijampolės „Sūduva“ laimėjo savo aikštėje vykusį draugišką „Nemuno regiono taurės“ turnyrą. Finale marijampoliečiai rezultatu 2:0 privertė pasiduoti Suvalkų „Wigry“ ekipą su Gražvydu Mikulėnu.
Intriga čempionate išlieka
„Sūduvos“ futbolo klubą kontrolinėse rungtynėse kol kas lydi sėkmė. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Miniturnyro pusfinalyje „Sūduva“ buvo įveikusi „Alytį“, o „Wigry“, padedamas trijų G.Mikulėno įvarčių, nugalėjo Alėckos „Czarni“ komandą. Sekmadienį marijampoliečiai rungtyniavo turnyro finale, nors šeštadienį taip pat žaidė kontrolinį mačą su FBK „Kaunu“.

Pirmasis „Sūduvos“ ir „Wigry“ dvikovos kėlinys baigėsi be įvarčių, o antrame kėlinyje šeimininkai vis dėlto palaužė svečius. 61-ą ir 72-ą minutėmis pasižymėjo Marijampolės klubo atakų lyderis Povilas Lukšys.

„Rungtynės buvo įdomios ir įtemptos. Jų metu išbandėme du žaidėjus – gynybos grandyje žaidė buvęs „Alyčio“ žaidėjas Eimantas Valaitis, saugų linijoje – kairiakojis, nedidelio ūgio greitas saugas iš Kinijos Liu Chao. Abu naujokai paliko neblogą įspūdį, jie ir toliau liks komandos peržiūroje“, – Futbolas.lt sakė „Sūduvos“ vyriausiasis treneris Donatas Vencevičius.

Mače su „Wigry“ jau nebebuvo „Sūduvos“ peržiūroje dalyvavusio saugo iš Venesuelos Gustavo Durano, kuris šeštadienį dar žaidė su „Kauno“ ekipa.

„Venesuelietis nepademonstravo, kad yra geresnis už vietos žaidėjus, todėl veikiausiai turės vykti namo“, – aiškino D.Vencevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius