Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sūduvos“ persvara auga – „Panevėžys“ paslydo Gargžduose

Gargždų „Banga“ du kartus vijosi savo varžovus, bet galiausiai iškovojo brangų tašką Lietuvos futbolo A lygoje. Gargždiškiai namuose 2:2 sužaidė su „Panevėžio“ futbolininkais.
Gargždų „Bangos“ futbolininkai
Gargždų „Bangos“ futbolininkai / Justo Kasparavičiaus nuotr.

„Panevėžys“ į priekį išsiveržė 32-ąją minutę, kai po Eligijaus Jankausko smūgio kamuolys atsimušė į „Bangos“ žaidėjo Edvino Bračkaus koją ir po labai nesėkmingo rikošeto gargždiškiams nusileido už vartininko Igno Driomovo nugaros šeimininkų vartuose.

„Banga“ išlygino rezultatą pačioje antrojo kėlinio pradžioje – 48-ąją minutę patranką iš už baudos aikštelės ribų paleido Simonas Urbys.

Svečiai iš Panevėžio vėl išsiveržė į priekį 69-ąją minutę – Tautvydas Eliošius įsiveržė į baudos aikštelę ir gražiu smūgiu sugrąžino pranašumą svečiams iš Aukštaitijos.

Tačiau juo Joao Martinso auklėtiniai džiaugėsi neilgai. 75-ąją minutę puikios „Bangos“ atakos smaigalyje po Dariaus Zubausko perdavimo atsidūrė japonas Shogo Yoshikawa, pelnęs išlyginamąjį įvartį ir išplėšęs savo komandai brangų tašką.

Du taškus praradęs „Panevėžys“ su 24 taškais išlieka antroje vietoje, bet jau keturiais atsilieka nuo Marijampolės „Sūduvos“, pirmaujančios A lygoje.

Su 11 taškų per 11 rungtynių „Banga“ pavijo Telšių „Džiugą“ ir dalinasi 6-7 vietas turnyrinėje lentelėje.

Tai buvo pirmas kartas šį sezoną, kai „Banga“ iškovojo taškus žaisdama prieš vieną iš pirmojo penketo komandų – Marijampolės „Sūduvą“, „Panevėžį“, „Kauno Žalgirį“, Vilniaus „Žalgirį“ arba Vilniaus „Riterius“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius