Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sūduvos“ vargai tęsiasi: iš Vilniaus – vėl be pergalės

Marijampolės „Sūduvos“ pergalių badas „Optibet A lygoje“ tęsiasi. Vilniaus „Riterių“ atakas atlaikę Lietuvos vicečempionai iš sostinės išsivežė tik tašką – rungtynės baigėsi lygiosiomis 1:1 (1:1).
A lygos rungtynės: „Riteriai“ - „Sūduva“
A lygos rungtynės: „Riteriai“ - „Sūduva“ / Arno Strumilos / 15min nuotr.

Rungtynese aktyviau startavo šeimininkai, kurie marijampoliečiams primetė aktyvų spaudimą. Nenuostabu, kad13 minutę pirmą rimtą progą įmušti turėjo „Riteriai“. Po Valdemaro Borovskio perdavimo iš kairiojo krašto, Mindaugas Grigaravičius stipriai smūgiavo galva baudos aikštelės centre, bet vartininkas Makis Giannikoglou pademonstravo puikią reakciją atremdamas šūvį.

Nors „Sūduvos“ komanda buvo nominalūs rungtynių favoritai, žaidimas Victoro Basadre auklėtiniams nesiklijavo taip, kaip jie norėjo. Dažnai atakos nutrūkdavo perdavimais be adresato baudos aikštelėje arba nesėkmingais reidais šalia baudos aikštelės, o „Riteriai“ žaidė užtikrintai.

Kėlinio pabaigoje vilniečiai turėjo auksinę progą išsiveržti į priekį, kai po Semiro Kerlos pražangos prieš M.Grigaravičių buvo paskirtas vienuolikos metrų baudinys. Tačiau M.Giannikoglou atspėjo nestipraus Angelio Lezamos smūgio kryptį ir išgelbėjo savo komandą nuo nemalonumų.

Į pertrauką „Riteriai“ galėjo išeiti su įvarčiu kišenėje, bet „Sūduvos“ vartininkas Makis Giannikoglou pademonstravo puikią reakciją ir atrėmė Angelio Lezamos vienuolikos metrų baudinį.

Po pertraukos buvo paskirtas dar vienas vienuolikos metrų baudinys, bet šį kartą – į „Riterių“ vartus. Teisėjas užfiksavo Gyčio Paulausko pražangą prieš Giedrių Matulevičių. Nors Armantas Vitkauskas atspėjo Nicolaso Gorobsovo smūgio kryptį, kamuolys suspurdėjo vartų tinkle.

Valdo Trakio auklėtiniai nepasidavė ir spaudimas davė vaisių. 71 minutę varžovų baudos aikštelėje ranka sužaidė „Sūduvos“ kapitonas Vaidas Slavickas, kuris už antrą geltoną kortelę buvo pašalintas iš aikštės. Paskirtą vienuolikos metrų baudinį stipriu šūviu realizavo M.Grigaravičius.

Iki rungtynių pabaigos daugumoje žaidę „Riteriai“ bandė ieškoti galimybių pelnyti pergalingą įvartį, bet svečiams pavyko atsilaikyti ir išsivežti tašką iš sostinės. Penkis kartus iš eilės nelaimėjusi „Sūduva“ (36 tšk.) bent laikinai taškais susilygino su antroje vietoje žengiančiu „Kauno Žalgiriu“, o „Riteriai“ (22 tšk) taip pat pasivijo penktoje vietoje besirikiuojančią Kauno raj. „Hegelmann Litauen“ komandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius