Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sunku suvokti: per dieną iššluoti bilietai į visas L.Messi rungtynes JAV

Lionelio Messi pasirinkimas tęsti futbolininko karjerą Jungtinėse Amerikos Valstijose sukėlė milžinišką populiarumo bangą.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Skelbiama, kad mažiau nei per parą buvo išpirkti visi įmanomi bilietai į visas likusias sezono rungtynes, kuriose teoriškai gali pasirodyti L.Messi.

Pirminėje prekyboje bilietų nebėra nė į vienas „Inter Miami“ rungtynes, nors ekipa šiuo metu žengia paskutinėje MLS lygos Rytų konferencijos vietoje, o žaisti liko dar pusė sezono.

Įdomiausia, kad visi bilietai jau išpirkti ir į „Inter“ išvykos rungtynes, nors kainos po L.Messi žinios į viršų šovė dešimtis kartų.

Galimybių patekti į stadionus sirgaliams teks ieškoti tik antrinėje perpardavinėtojų rinkoje – visi stadionai bus sausakimši.

Tačiau pavėlavusiems teks gerokai pakratyti piniginę. Pranešama, kad už bilietus, kurie prieš dieną kainavo vos 30-50 JAV dolerių, dabar prašoma 600-2000, kartais net ir 10 000.

Kol kas nėra žinoma, kada L.Messi sužais pirmąsias savo rungtynes kitoje Atlanto pusėje. Oficialiai jo sutartis su Paryžiaus „Saint-Germain“ dar galioja iki birželio pabaigos, tad rungtyniaujantį JAV jį tikimasi išvysti liepos viduryje.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Lionelis Messi
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Lionelis Messi

Vos 15 taškų per 16 rungtynių kol kas surinkęs „Inter Miami“ klubas, kurio vienas iš bendrasavininkių yra garsusis Davidas Beckhamas, žengia paskutinis MLS Rytų konferencijoje, o praėjusią savaitę atleido ir vyr. trenerį anglą Philą Neville‘ą.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius