Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susiprotėjo – LFF atsisako vaikų licencijavimo mokesčio

Vilniuje vykusiame Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Vykdomojo komiteto (VK) posėdyje priimti sprendimai dėl mokesčių, taikomų futbolą žaidžiantiems vaikams.
Futbolo mokykla „Ataka“
Futbolo mokykla „Ataka“ / Futbolo mokyklos "Ataka" nuotr.

LFF VK nusprendė stabdyti vaikų licencijos mokesčio rinkimą už 2018 metus. Už vaikų licencijas, vadinamas korteles, anksčiau buvo renkamas 3 eurų metinis mokestis.

„Prieš pusantrų metų buvo priimtas sprendimas, kuriuo nutarta patvirtinti licencijų mokesčius. Jis buvo vienodas visiems futbolo dalyviams – nuo A lygos vyrų ir moterų klubų iki vaikų akademijų. LFF nusprendė, kad nėra tikslinga rinkti mokestį iš futbolą žaidžiančių vaikų. Todėl mokesčio rinkimas už 2018 metus yra sustabdytas. Licencijos ir toliau bus privalomos visiems, žaidžiantiems futbolą, tačiau vaikams šiais metais mokėti nereikės“, – teigia LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

LFF svarsto ir ateityje atsisakyti vaikų licencijavimo mokesčio.

„Mūsų tikslas – kad futbolas taptų populiariausia sporto šaka Lietuvoje. Nuo mažų dienų skatiname domėtis futbolu, siekiame į futbolo treniruotes pritraukti kuo daugiau vaikų. Organizuojame įvairius renginius ir turnyrus ne tik mokyklose, bet ir vaikų darželiuose. Daug investuojame į vaikų futbolą, todėl manome, kad nėra tikslinga vaikus ir jų tėvus apkrauti papildomais mokesčiais. Šie kaštai bus padengti iš LFF lėšų“, – sako LFF prezidentas Tomas Danilevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius