-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sutarta – Radamelis Falcao žais „Chelsea“

Kolumbijos futbolininkas Radamelis Falcao ir toliau žais „Premier“ lygoje. Kaip ir buvo tikėtasi, puolėjas rungtyniaus Londono „Chelsea“ gretose, kuri jį išsinuomojo iš „Monaco“.
Radamelis Falcao
Radamelis Falcao / „Scanpix“ nuotr.

29 metų futbolininkas pastarąjį sezoną irgi pagal nuomos sutartį praleido „Manchester United“ gretose, tačiau sezonas jam nebuvo sėkmingas. R.Falcao per 29 mačus įmušė tik 4 įvarčius ir buvo dažnai kritikuojamas dėl prasto žaidimo.

2013 metais „Monaco“ klubas už R.Falcao sumokėjo daugiau nei 50 mln. svarų sterlingų Madrido „Atletico“ ekipai. Per pusę sezono Prancūzijos klube jis per 17 mačų įmušė 9 įvarčius, tačiau R.Falcao sustabdė kryžminių kelio raiščių trauma.

Pasaulio čempionatą praleidęs kolumbietis paskutinėmis praėjusios vasaros perėjimų lango dienomis pagal nuomos sutartį persikėlė į „Manchester United“.

Į sandėrį tarp „Chelsea“ ir „Monaco“ ekipų įtrauktas ir 20 metų „Mėlyniesiems“ priklausantis kroatas Mario Prašaličius. Jis išsiųstas metams į „Monaco“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius