-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sužibėjęs „Barcelona“ puolėjas Cristianas Tello: Reikia pripažinti, kad „Spartak“ atakavo sumaniai

Puikias rungtynes prieš Maskvos „Spartak“ sužaidęs „Barcelona“ puolėjas Cristianas Tello pagyrė ambicijų nestokojusius varžovus.
Cristianas Tello
Cristianas Tello / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

21 metų Katalonijos klubo talentas pelnė pirmąjį susitikimo įvartį ir atliko rezultatyvų perdavimą, o „Camp Nou“ šeimininkams pergalę išplėšė dukart Rusijos komandos vartininką nuginklavęs Lionelis Messi, praneša fcbarcelona.lt.

„Reikia pripažinti, kad mūsų varžovai atakavo labai sumaniai ir tai kainavo mums nemažai jėgų. Siekėme turnyrą pradėti pergale ir ji buvo svarbi dar ir dėl to, jog rungtyniavome namuose. Mums kol kas puikiai sekasi Ispanijos čempionate, tad ir prieš dvikovą su “Spartak„ buvome nusiteikę puikiai“, – situaciją aptarė C.Tello.

Pasak puolėjo, nemažų problemų kilo ir tada, kai reikėjo tiesiog brautis pro tankią maskviečių gynybą: „Tai labai vargino. “Spartak„ nė akimirkai neprarado budrumo, tačiau mums pavyko juos įveikti. Manau, kad šios pergalės nusipelnėme, nes ryžtingai jos siekėme. Dabar belieka tikėtis, kad tokios teigiamos emocijos išliks ir iki savaitgalio, kai žaisime rungtynes Ispanijos čempionate“.

Šeštadienį „Primera“ pirmenybių penktojo turo mačą „Barcelona“ žais gimtajame „Camp Nou“ stadione, o katalonų varžovu bus „Granada“ vienuolikė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius