Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 10 /18:37

Oficialu: Cristiano Ronaldo palieka „Real“ ir keliasi į „Juventus“

Pastarosiomis savaitėmis netilę kalbos apie Cristiano Ronaldo ateitį, panašu, kad artėja link apogėjaus. „Sky Sports“ antradienį paskelbė, jog Turino „Juventus“ pagaliau susitarė su Madrido „Real“ dėl 120 mln. eurų išpirkos.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Apie geriausio planetos futbolininko persikėlimą į Apeninus oficialiai pranešta dar antradienį.

„Juventus“ savininkas Andrea Agnelli šiomis dienomis net specialiai buvo nuskridęs į Graikiją, kur atostogauja futbolininkas su šeima, ir stengėsi pagreitinti perėjimo procesą. Panašu, jog tikslą verslininkui pavyko pasiekti.

Iš pradžių buvo kalbama apie 100 mln. eurų išpirką. Paskutinių šaltinių teigimu, Italijos čempionams teko sumą padidinti dar 20 mln., bet sandoris buvo vaisingas.

Su „Serie A“ klubu 33-ejų futbolininkas pasirašys ketverių metų sutartį. Turine futbolininkas per metus uždirbs apie 30 mln. eurų.

Tuo pačiu metu žaidėjo agentas Jorge Mendesas lankėsi Madride ir derino paskutines sutarties sąlygas su Madrido „Real“ vadovais.

Penkis kartus geriausiu planetos futbolininku pripažintas portugalas „Real“ gretose praleido devynis sezonus ir atvyko iš „Manchester United“, kuriam Ispanijos sostinės klubas sumokėjo rekordinius tuo metu pasaulyje 94 mln. eurų.

Madride puolėjas įmušė 451 įvartį ir tapo rezultatyviausiu visų laikų klubo futbolininku.

Be visų individualių pasiekimų, vilkėdamas „Real“ marškinėlius C.Ronaldo laimėjo du Ispanijos čempionų titulus, dvi ispanų taures ir keturias Čempionų lygas.

Turinas prie pergalių pripratęs ne mažiau nei Madridas – „Juventus“ septynis kartus iš eilės tapo stipriausiu Italijos „Serie A“ klubu.

VIDEO: 120 mln. eurų: Cristiano Ronaldo keliasi į Turino „Juventus“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius