Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

T.Danilevičius apie Europos lygos finalą: „Tikiuosi „Arsenal“ pergalės“

Trečiadienio vakarą Azerbaidžano sostinėje Baku bus sužaistas Europos lygos finalas, kuriame ietis sukryžiuos dvi Londono komandos – „Arsenal“ ir „Chelsea“. Prieš šią akistatą UEFA svetainė pakalbino Lietuvos futbolo federacijos prezidentą Tomą Danilevičių. LFF vadovas neslėpė, jog finale palaikys „Arsenal“ – komandą, kurios marškinėlius pats yra vilkėjęs.
Tomas Danilevičius
Tomas Danilevičius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Londone praleidau geriausius savo karjeros metus, taigi finale nebūsiu abejingas. Tikiuosi, jog „Arsenal“ laimės šį titulą ir sirgaliams padovanos nuostabų futbolo spektaklį. Manau, jog komandų šansai yra lygūs, o favoritų finaluose nebūna“, – kalbėjo T.Danilevičius.

Anot lietuvio, „Arsenal“ klube pakeisti ilgalaikį strategą Arseną Wengerą Unai Emery buvo labai sunki užduotis, tačiau ispanas su šia užduotimi tvarkosi neblogai.

„Manau, jog šis titulas galėtų galėtų būti didelis postūmis į priekį, ypač žinant, kad pastaruoju metu komanda dėl titulų Anglijoje nekovojo“, – teigė T.Danilevičius.

Jis taip pat neslėpė, kad neblogai pažįsta ir „Chelsea“ strategą Maurizio Sarri, dar nuo tų laikų, kai žaidė Italijoje.

„Jis yra nepaprastai kruopštus, beveik iki maniakiško laipsnio, taktine prasme rungtynėms pasiruošia labai gerai“, – teigė LFF prezidentas.

T.Danilevičius taip pat išskyrė didžiulį „Chelsea“ puolimo potencialą, o tokie žaidėjai kaip Edenas Hazardas ir Olivier Giroud, jo nuomone, gali turėti ypač didelę reikšmę, nes yra žaidę pasaulio čempionato vėlyvose stadijose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius