Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

T.Danilevičius ir M.Stankevičius – sausio gandų sūkuryje

Lietuvos rinktinės žaidėjai „Livorno“ klubo puolėjas Tomas Danilevičius ir Genujos „Sampdoria“ rungtyniaujantis Marius Stankevičius atsidūrė Italijos žaidėjų žiemos turgaus gandų sūkuryje.
Marius Stankevičius
Marius Stankevičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Sausį prasidėjus periodui, kai klubai gali registruoti naujus žaidėjus, Italijos žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad lietuviai pretenduoja atsidurti kitose komandose.

Universalusis M.Stankevičius šį sezoną gana sėkmingai įsitraukė į Genujos „Sampdoria” klubo gretas, tačiau komanda „Serie A" rikiuojasi apatinėje turnyro lentelės dalyje. T.Danilevičius ir M.Stankevičius dar kartą siejami su kitais klubais.

Teigiama, jog gynėjo arba saugo pozicijoje žaidžiantis M.Stankevičius gali būti iškeistas į „Torino” ekipos gynėją Francesco Pratali. „Permainos gali turėti pasekmių klubui, bet mes turime surinkę tik 19 taškų. Vadinasi, kažkas negerai”, – galimus pasikeitimus komentavo „Sampdoria” strategas Walteris Mazzari.

Tuo metu antrosios pagal pajėgumą šalies lygos „Livorno” klubui atstovaujantis 30 metų T.Danilevičius domina ne vieną antro pagal pajėgumą diviziono „Serie B” klubą.   Tarp galimų kandidatų minimi „Piacenza”, „Grosseto”, „Rimini” ir „Frosinone” pavadinimai. Žinios apie pirmųjų dviejų klubų dėmėsį sklandė jau anksčiau. „Grosseto” lietuvis atstovavo dalį praėjusio sezono.

Dabar taip pat skelbiama, kad T.Danilevičius  gali tapti mainų sandorio dalimi ir persikelti į „Rimini” komandą, jei iš jos į „Livorno” pereitų Daniele Vantaggiato. Spaudos svarstymuose pažymima, jog lietuvio norėtų nemažai Italijos komandų. Vis dėlto manoma, jog T.Danilevičių yra pamėgęs „Livorno” prezidentas Aldo Spinelli, kuris nelabai nori atsisveikinti su prieš šešerius metus į komandą atvykusiu žaidėju.

Šiuo metu puolėjas iš Lietuvos dažniausiai pasirodo pagrindinėje „Livorno” sudėtyje, o jo atstovaujama ekipa kovoja dėl aukščiausių „Serie B” vietų. Tiesa, įvarčių pelnyti T.Danilevičiui šiame sezone dar nepavyko.

Lietuvos rinktinės kapitonas gruodį pripažino esąs patenkintas situacija ir tikino norintis likti „Livorno” ekipoje.  „Jau pripratau prie gandų, nes per perėjimų langą tokių kalbų pasigirsta kiekvienais metais”, – tada sakė T.Danilevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius