Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tapo pasaulio čempionu, o dabar pusnuogis kopia į apsnigtas viršukalnes

2014 metais vokietis André Schurrle su Vokietija tapo pasaulio čempionu Brazilijoje vykusiame pasaulio futbolo čempionate ir per 6 rungtynes įmušė 3 įvarčius.
Andre Schurlle
Andre Schurlle / 15min koliažas

Prieš trejus metus, būdamas 29-erių, jis baigė profesionalaus futbolininko karjerą ir nusprendė imtis naujų iššūkių.

Pasitraukęs iš futbolo, vokietis susidomėjo Wimo Hofo metodu, kuris „padeda išlaisvinti vidinį potencialą, įveikti ligas, pagerinti psichologinę būseną ir kontroliuoti streso dirgiklius“.

Išbandydamas save ir remdamasis mokslinėmis studijomis, Wimas Hofas sukūrė paprastą, tačiau labai efektyvų būdą, kaip stimuliuoti fiziologinius procesus ir atrasti tokias galias, kurios kartais atrodo antžmogiškos. Tai – šalčio terapija ir nesudėtingi kvėpavimo pratimai.

Visai neseniai A.Schurlle įkopė į Sniežkos kalną, aukščiausią Čekijos viršukalnę, esančią 1 603 m virš jūros lygio. Tai buvęs futbolininkas padarė būdamas pusnuogis, o savo iššūkį aprašė instagrame.

„Paskutinėmis minutėmis nieko nejaučiau ir turėjau atrasti kažką labai giliai savyje, kad nesustočiau. Patirtis, kurios niekada nepamiršiu! 19 laipsnių šalčio, 100 km/val. vėjas į veidą, smarkus sniegas ir lietus. Ko išmokau... mano kūnas ir aš esame stipresni, nei maniau, jei pasitelkiu savo protą ir sielą, galiu padaryti viską“, – įspūdžius aprašė A.Schurlle.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius