Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teisėjo keitimo pareikalavusiame „Žalgirių“ derbyje – vilniečių pergalė

Lietuvos futbolo „Optibet A lygoje“ per 27 turo rungtynes Vilniaus „Žalgiris“ išvykoje nugalėjo „Kauno Žalgirį“ 2:0 (0:0).
A lygos rungtynės: "Riteriai" - Vilniaus "Žalgiris"
Renanas Oliveira jau pelnė 13 įvarčių. / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.
Temos: 2 Futbolas Sportas

Pirmieji labai arti įvarčio buvau kauniečiai, tačiau dukart sostinės atstovus išgelbėjo vartų konstrukcija. Pirmajame kėlinyje smūgiu galva į skersinį pataikė Jasonas Noslinas, o antrajame tolimu smūgiu skersinį sudrebino Divine‘as Naah.

Rungtynių baigtis paaiškėjo tik pačioje jų pabaigoje. „Žalgiris“ šeimininkų gynybą pralaužė 85 min., kai po baudos smūgio kamuolys dėkingai atšoko Kiprui Kažukolovui ir gynėjas jį nukreipė į tinklą.

Taškas buvo padėtas jau per teisėjo kompensuotą laiką, kuomet vienas prieš vartininką iššoko rezultatyviausias čempionato žaidėjas Renanas Oliveira (13 įvarčių) ir padvigubino rezultatą.

„Žalgiriui“ tai buvo pirmoji pergalė prieš „Kauno Žalgirį“ šiemet. Pirmasis mačas Kaune baigėsi 2:2, o antrąjį Vilniuje 2:1 laimėjo svečiai.

Rungtynės buvo pažymėtos ir neįprastu įvykiu – 51 min. tęsti darbo negalėjo teisėjas Donatas Rumšas, todėl jo vietą užėmę rezervinis arbitras Robertas Valikonis.

24 rungtynes sužaidęs „Žalgiris“ dabar savo sąskaitoje turi 57 taškus ir tvirtai pirmauja turnyre. „Kauno Žalgiris“ yra surinkęs 43 taškus ir lieka šeštas.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius