-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teisėjo truktelėtas „Liverpool“ išplėšė pergalę 98-ąją minutę

Sunkiai naująjį sezoną pradėję „Liverpool“ futbolininkai pamažu grįžta į pergalių kelią, tačiau nemenkos pagalbos sulaukia ir iš Anglijos „Premier“ lygos arbitrų.
„Liverpool“ triumfas
„Liverpool“ triumfas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Trečiadienio vakarą Jurgeno Kloppo auklėtiniai dramatiškai 2:1 namuose pranoko „Newcastle United“ ekipą, nors buvo priversti vytis savo varžovus.

Svečiai po puikiai debiutavusio Alexanderio Isaako įvarčio 38-ąją minutę pirmavo, bet 61-ąją minutę Roberto Firmino rezultatą išlygino.

Atrodė, kad mačas baigsis taikiai. Arbitras Andre Marrineris pridėjo penkias minutes, tačiau ir ištiksėjus joms nestabdė žaidimo, o leido komandoms žaisti toliau.

Tuo „Liverpool“ pasinaudojo. 98-ąją minutę po kampinio ir sumaišties baudos aikštelėje Fabio Carvalho pasiuntė kamuolį į vartus ir Mersisaido komanda įsirašė antrąją pergalę iš eilės.

Tiesa, priartėti prie pagrindinių priešininkų nepavyko. Londono „Arsenal“ pratęsė pergalių seriją, 2:1 namuose įveikdamas Birmingemo „Aston Villa“, o titulą ginantis „Manchester City“ net 6:0 sutriuškino „Nottingham Forest“.

Kiti rezultatai:

„Bournemouth“ – „Wolves“ 0:0;

„West Ham United“ – „Tottenham Hotspur“ 1:1.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius