Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teisėjus išplūdęs Deividas Šemberas: „Tai nereikšmingi skandaliukai“

„Prelegentų“ klubui atstovaujantis A lygos prezidentas Deividas Šemberas mėgėjų futbolo rungtynėse gavo raudoną kortelę ir išplūdo rungtynių teisėjus. Pats buvęs futbolininkas nemano, kad toks jo elgesys yra reikšmingas.
Deividas Šemberas
Deividas Šemberas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Nieko čia neįvyko. Buvo karštos rungtynės. Du baudiniai. Gavau raudoną kortelę ir tiek“, – paklaustas, ar vartojo necenzūrinius žodžius teisėjų atžvilgiu aptakiai kalbėjo D.Šemberas.

LFF stadione vykusiose rungtynėse „Prelegentai“ 1:3 nusileido Alytaus „Dainavai“. Pirmajame kėlinyje į „Prelegentų“ vartus buvo skirtas 11 metrų baudinys. Už šį epizodą rungtynėms teisėjavęs Saulius Karka savo adresu sulaukė itin daug nepasitenkinimo šūkių.

Kitame epizode už ginčus su teisėjais „Prelegentams“ atstovaujantis Deividas Šemberas buvo nubaustas geltona kortele, kuri greitai virto raudona. „Prelegentai“ sukilo prieš teisėją, o pastarasis nusprendė nutraukti rungtynes. Tik žaidėjams atsiprašius, rungtynės buvo pratęstos.

„Tai tik mėgėjų futbolas ir nesuprantu, kam čia kalbėti apie kažkokius nereikšmingus skandaliukus. Reikia domėtis A lyga. Ar parašėte šiandien ką nors apie ją?“ – į 15min klausimą, ar toks jo elgesys yra tinkamiausias pavyzdys, atsakė D.Šemberas.

Šį sezoną A lyga surengė kampaniją „Skaidrumas. Pagarba. Pasitikėjimas“, kurio pagrindiniu veidu buvo pats D.Šemberas.

VIDEO: SMScredit.lt A lyga 2016 - skaidrumas, pagarba, pasitikėjimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius