-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tevezas išvyko į gimtinę

„Manchester City“ ekipos žaidėjas argentinietis Carlosas Tevezas dėl traumos praleis savaitgalio Premier lygos susitikimą prieš „Wolves“ ir kitos savaitės Europos lygos mačą su Poznanės klubu.
Skelbiama, jog C.Tevezo parašas „Manchester City“ klubui kainavo 25,5 mln. svarų sterlingų (apie 102,3 mln. Lt).
Skelbiama, jog C.Tevezo parašas „Manchester City“ klubui kainavo 25,5 mln. svarų sterlingų (apie 102,3 mln. Lt). / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Argentinietis susižeidė mače su „Arsenalu“ ir anksčiausiai į aikštelę išbėgs po kelių savaičių. Klubo vadovai taip pat atskleidė, jog dėl šeimyninių problemų C.Tevezas išvyko į gimtinę, praneša BBC.

Šios savaitės pradžioje „City“ direktorius Roque Santa teigė, jos Tevezas ketina palikti klubą, bet komandos vadovas Roberto Mancini tokias kalbas paneigė: „Carlosas niekada man nesakė, kad nori palikti klubą. Normalu, kad žaidėjas iš užsienio ilgisi šeimos, o dėl asmeninių problemų yra priverstas grįžti į gimtinę. Carlosas turi darbą čia ir jį atlieka fantastiškai. Pirmadienį jis grįš į Angliją ir mes labai greitai tikimės jį vėl matyti žaidžiantį.“ 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius