Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Th.Tuchelis nubaudė savo puolėją, bet „Chelsea“ apgynė antrą poziciją nuo „Liverpool“

Pagrindinėse Anglijos „Premier“ lygos 21-ojo turo rungtynėse dėl antrosios pozicijos – rezultatyvios lygiosios. Dviejų įvarčių deficitą per labai trumpą laiką panaikinusi Londono „Chelsea“ rezultatu 2:2 sužaidė su „Liverpool“ ir išliko antroje turnyrinės lentelės vietoje.
Mohamedas Salahas ir Antonio Rudigeris
Mohamedas Salahas ir Antonio Rudigeris / „Scanpix“ nuotr.

„Chelsea“ strategas Thomasas Tuchelis šioms rungtynėms net neregistravo savo pagrindinio puolėjo Romelu Lukaku, kuris prieš keletą dienų išleistame interviu su Italijos žiniasklaida išreiškė nepasitenkinimą savo vaidmeniu klube ir trenerio naudojama sistema.

Nors „Stamford Bridge“ šeimininkai startavo lėtai, rungtynėms įsibėgėjus „mėlynieji“ pademonstravo, kad netikėtai išsirutuliojęs kivirčas tarp trenerio ir puolėjo komandos vidinės būsenos nepaveikė.

9-ąją minutę po grubios Trevoho Chalobah klaidos svečius į priekį išvedė Sadio Mane, o 26-ąją minutę persvarą padvigubino Mohamedas Salahas, tačiau pirmojo kėlinio linksmybės Londone tik įsibėgėjo.

42-ąją minutę Mateo Kovačičius puikiu tolimu smūgiu rezultatą sušvelnino, o dar po trijų minučių Christianas Pulišičius mušė išlyginamąjį įvartį.

Antrajame kėlinyje abi ekipos turėjo progų išsiveržti į priekį, tačiau kėlinys baigėsi be įvarčių, o situacija turnyrinėje lentelėje išliko nepakitusi.

„Chelsea“ su 43 taškais žengia antroje vietoje, „Liverpool“ (42 tšk.) – trečioje. Toks taikus komandų išsiskyrimas turėtų tenkinti „Manchester City“, kuris nuo artimiausių persekiotojų yra atitolęs jau 10 taškų.

Kiti sekmadienio rezultatai:

„Brentford“ – Birmingamo „Aston Villa“ 2:1;

Liverpulio „Everton“ – „Brighton & Hove Albion“ 2:3;

„Leeds United“ – „Burnley“ 2:1

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius