Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tik pasibaigus A lygos sezonui „Stumbras“ jau imasi permainų

Pasibaigus sėkmingiausiam sezonui Kauno „Stumbro“ futbolo klubo istorijoje, ekipos vadovybė jau dėlioja kito sezono planus. 2016 metais „Stumbras“ Lietuvos futbolo čempionate užėmė penktąją vietą.
Pavelas Kotovas
Pavelas Kotovas / fcstumbras.lt nuotr.

Jau aišku, kad artėjančiame sezone „Stumbro“ gretose nerungtyniaus vasarą komandą papildę rusai Pavelas Kotovas ir Maksimas Jermakovas, taip pat saugo ir puolėjo pozicijose galintis žaisti Kennedy Eriba bei jaunasis lietuvis Matas Radžiukynas.

P.Kotovas ir M.Jermakovas jau išvyko į Rusiją. P.Kotovas A lygoje sužaidė septynis mačus, tuo tarpu M.Jermakovas į aikštę šiemet žengė šešis kartus.

Taip pat ekipa nusprendė nepratęsti bendradarbiavimo su K.Eriba ir M.Radžiukynu. K.Eriba per 18 rungtynių A lygoje pelnė du įvarčius, tačiau sezono pabaigoje nerungtyniavo dėl traumos. Tuo tarpu jaunasis M.Radžiukynas A lygos rungtynėse aikštėje šiemet pasirodė aštuonis kartus.

„Stumbro“ futbolo klubas futbolininkams dėkoja už atsidavimą bei profesionalumą ir linki didžiausios sėkmės tolesnėje karjeroje.

„Stumbro“ gretose artėjančiame sezone gali nelikti ir brazilo Cristiano Alexo, Australijos ir Lietuvos pilietybę turinčio vartininko Evano Alexandrovo-Ridley bei italo Giorgio Russo. Šiems futbolininkams, sulaukus tinkamo pasiūlymo, nebus sudaromos jokios kliūtys išvykti.

C.Alexas per 13 rungtynių A lygoje įmušė keturis įvarčius ir atliko tris rezultatyvius perdavimus. Nuo sezono pradžios ekipoje rungtyniavęs G.Russo per 25 mačus įmušė keturis įvarčius bei šešis kartus rezultatyviai asistavo komandos draugams.

Kiek mažiau žaidybinio laiko A lygoje gavo vartininkas E.Alexandrovas-Ridley. Jis komandos vartus gynė penkis kartus ir kartą atrėmė 11 metrų baudinį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius