Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tomas Danilevičius: Liutauras Varanavičius pasikapstė ne savo darže

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidento Liutauro Varanavičiaus kritika vienam rinktinės lyderių Mariui Stankevičiui grįžta bumerangu. Nacionalinės komandos kapitonas Tomas Danilevičius ir saugas Deividas Šemberas pareiškė: LFF strategas, ieškodamas pralaimėjimo Lichtenšteine priežasčių, pademonstravo savo nekompetenciją ir stipriai perlenkė lazdą, užuominomis suvertęs atsakomybę M.Stankevičiui, rašo dienraštis „Kauno diena“.
Tomas Danilevičius
T.Danilevičius, M.Stankevičius, D.Šemberas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Švelniai komentuodamas šį viešumon pasklidusį dalyką, L.Varanavičiaus veiksmus vertinčiau kaip nekompetenciją. Esu įsitikinęs, kad vadovauti federacijai ir išmanyti futbolo žaidimo subtilybes bei analizuoti rungtynes – skirtingi dalykai, – kalbėjo T.Danilevičius. – LFF prezidentas pažemino ne tik Marių, tačiau ir rinktinės vyriausiąjį trenerį Raimondą Žutautą. Juk L.Varanavičiaus iniciatyva Raimondas buvo paskirtas treneriu, o dabar per socialinius tinklalapius jam pateikia kažkokias analizes ir vertinimus. Kyla klausimas: kam tada išvis reikalingas treneris?“

T.Danilevičiaus teigimu, po rungtynių su Lichtenšteinu niekas nepasakė nė pusės kritiško žodžio nei M.Stankevičiui, nei komandai.

„Kritika – neišvengiamas dalykas. Ji reikalinga, ypač po pralaimėtų rungtynių. Galiu patikinti, kad mes, futbolininkai, pralaimėjimus atsimename daug ilgiau nei pergales. Kritika reikalinga ir niekada nebuvo taip, kad žaidėjai jos nepriimtų. Tačiau kai kritikuojama tokiais būdais, tai negražu ir neetiška. Blogiausia, kai taip elgiasi vadovas. Neįsivaizduoju, kaip įvardyti lygį, iki kurio galėjo nusileisti L.Varanavičius, kuris pareiškė: pralaimėjome dėl M.Stankevičiaus kaltės“, – sakė T.Danilevičius.

Savo nuomonę išsakė ir kitas Lietuvos futbolo rinktinės veteranas Deividas Šemberas:

„Jei toliau tęsis tokios nesąmonės ir LFF prezidentas ateityje taip elgsis, Lietuva tikrai sužinos dar daugiau, nei yra pasakyta dabar“, – dienraščiui pabrėžė Maskvos CSKA klubui atstovaujantis D.Šemberas.

„Marius pasakė tiesą. Visiškai su juo sutinku ir jį palaikau. Tų dalykų yra daug daugiau ir aš apie juos žinau. Galima būtų papasakoti dar daugiau. Kol kas nesu apsisprendęs, kaip turėčiau pasielgti ir ar verta visa tai kelti į viešumą. Dar luktelėsiu, pažiūrėsiu, pasvarstysiu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius