-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fernando Torresas: „Svajoju su „Chelsea“ laimėti Čempionų lygą“

Londono „Chelsea” klubą vakar papildęs puolėjas Fernando Torresas neslepia džiaugsmo, jog persikėlė į šią komandą. Ispanas pareiškė, kad jo svajonė su „mėlynaisiais” yra laimėti UEFA Čempionų lygą.
F.Torresas
F.Torresas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Pastarosios dienos man buvo labai sunkios, nes turėjau pasirinkti iš dviejų klubų. Dabar viskas baigėsi ir aš esu labai laimingas dėl savo pasirinkimo. Esu pasiruošęs naujiems iššūkiams”, – sakė puolėjas.

„Esu labai laimingas, kad žaisiu vienoje komandoje kartu su tokiais puolėjais kaip Nicolasas Anelka ir Didieras Drogba. Pastarasis yra pats geriausias puolėjas pasaulyje”.

„Man bus taip pat malonu vėl žaisti kartu su Yossi Benayounu. „Liverpool” ekipoje su juos gerai sutardavau. Jis yra tas žmogus, kuris padės man geriau bendrauti su naujais klubo draugais”.

„Aš svajoju su „Chelsea” laimėti Čempionų lygą. Mano svajonė yra čia atvykus triumfuoti šiame turnyre. Esu įsitikinęs, kad su šia komanda man tai pavyks padaryti”, – baigė ispanas.
 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius