-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tottenham“ bėdas vardijęs J.Mourinho: „Mes turime didelių problemų“

Jose Mourinho laukia nelengva užduotis. Portugalo treniruojamas Londono „Tottenham Hotspur“ pralaimėjo pirmąją akistatą UEFA Čempionų lygos aštuntfinalyje, o pats Ypatingasis po mačo kalbėjo apie „ėjimą į kovą su ginklu be šovinių“.
Jose Mourinho
Jose Mourinho / „Scanpix“ nuotr.

Lapkričio pabaigoje Šiaurės Londono komandos vairą perėmęs portugalas išvedė „Tottenham“ į Čempionų lygos atkrintamąsias ir stabilizavo ekipos padėtį Anglijos „Premier“ lygoje, tačiau pirmasis mačas lemiamoje pajėgiausio Europos turnyro stadijoje jam baigėsi nesėkmingai.

Žaidimo kontrolę į „RB Leipzig“ rankas atidavęs „Tottenham“ po vienintelio Timo Wernerio įvarčio nusileido Vokietijos ekipai 0:1 ir atsakomosiose rungtynėse po trijų savaičių bus priverstas siekti tik pergalės.

Tą padaryti J.Mourinho kariaunai bus nelengva, mat Londono klubui tenka verstis be puolimo lyderių Harry Kane'o ir Son Heung-mino, o Erikas Lamela ir Tanguy Ndombele rungtyniauja ne visu pajėgumu.

„Scanpix“ nuotr./Jose Mourinho
„Scanpix“ nuotr./Jose Mourinho

„Mes turime didelių problemų, – po nesėkmės namų aikštėje sakė J.Mourinho. – Jei tai būtų tik šis mačas, man tai nekeltų didelių rūpesčių, bet, be Čempionų lygos, dar žaisime ir „Premier“ lygos bei FA taurės susitikimuose.“

„Tottenham“ žaidimas itin nykiai atrodė pirmajame kėlinyje, kai svečiai iš Leipcigo neišnaudojo nė vienos puikios progos, o šeimininkai kiek atgijo antrajame kėlinyje, aikštėje pasirodžius ne visai pasveikusiems E.Lamelai ir T.Ndombele.

„Žinote, kiek kartų Lamela treniravosi su komanda prieš rungtynes? Nulį, – po mačo pabrėžė J.Mourinho, kai vienas iš reporterių paklausė jo, kodėl minėti žaidėjai nerungtyniavo nuo susitikimo pradžios. – Po traumos tiesiai į reabilitaciją su fizioterapeutais, o tada iškart 20 minučių Čempionų lygos rungtynėse.

Žinojau, kad Lamela gali mums duoti tik 20 minučių, ir Ndombele negali žaisti visas 90 minučių. Bandžiau laviruoti su tuo, ką turėjau.

Lucasas Moura, Stevenas Bergwijnas ir Giovani Lo Celso buvo absoliučiai mirę.

Nesu susirūpinęs dėl to, jog pralaimėjome 0:1. Manau, kad galime laimėti rungtynes Leipcige. Tačiau man nerimą kelia tai, kokios būklės žaidėjus turėsime tame mače.“

J.Mourinho teko aiškintis ir dėl Dele Alli – saugas po keitimo antrajame kėlinyje savo įniršį išreiškė sviesdamas į žemę vandens butelį.

„Manau, kad jis buvo nusivylęs savo pasirodymu, o ne mano sprendimu jį pakeisti, – svarstė J.Mourinho. – Manau, kad jis supranta, kodėl aš jį pakeičiau ir kad komandos žaidimas dėl to pagerėjo.“

Atsakomosios „Tottenham“ ir „RB Leipzig“ rungtynės Vokietijoje bus žaidžiamos kovo 10-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius