-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Tottenham“ saugas Rafaelis Van der Vaartas džiaugiasi, jog Čempionų lygos ketvirtfinalyje teks žaisti su Madrido „Real“

Londono „Tottenham“ komandos saugas Rafaelis Van der Vaartas džiaugiasi ištrauktais UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio burtais, kurie nulėmė, jog „Spurs“ susitiks su Madrido „Real“ ekipa.
„Tottenham“ saugas Rafaelis van der Vaartas
„Tottenham“ saugas Rafaelis van der Vaartas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Olandas praėjusią vasarą į Londoną atvyko būtent iš „karališkojo” klubo, kuriame praleido du metus. R.Van der Vaartas yra tikras „Spurs“ lyderis, pelnęs 10 įvarčių per 19 žaistų rungtynių.

„Aš esu labai patenkintas. Patenkintas tuo, kad vėl turėsiu galimybę sugrįžti į Madridą. Turiu ten daug draugų ir bus puiki galimybė juos sutikti. Pirmasis mačas vyks Ispanijoje, o tai yra mums labai paranku“, – kalbėjo rezultatyviausias „Tottenham“ žaidėjas.

„Man tai geriausias klubas pasaulyje. Aišku, geriausia šiuo metu yra „Barcelona“ komanda, tačiau kai atvyksti į „Santiago Bernabeu“ stadioną, pajunti tikrąją „Los Blancos” dvasią ir istoriją.“

„Bernabeu“ – nuostabus stadionas. Žaisti 90 tūstančių žiūrovų stebimame stadione yra išties geras jausmas. Ten praleidau vienus geriausių karjeros metų, tad bus nuostabu sugrįžti.“

„Mes nejaučiame jokio spaudimo, turime šansą ir galime juo pasinaudoti. Vien įveikti aštuntfinalį mums didžiulis pasiekimas“, – užbaigė Olandijos nacionalinės rinktinės narys.

Priminsime, kad Londono klubas aštuntfinalio barjerą įveikė nugalėdamas Italijos „Milan“ vienuolikę, o jei įveiktų „Real“ klubą, jie susitiktų su „Barcelona“ ir Donetsko „Shakhtar“ poros nugalėtoju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius