Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tottenham“ vairą po pasaulio čempionato gali perimti Louisas Van Gaalas

Nyderlandų futbolo rinktinės treneris Louisas van Gaalas užsiminė, jog po pasaulio čempionato Brazilijoje gali perimti Londono „Tottenham Hotspur“ vairą.
Louisas van Gaalas
Luisas van Gaalas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šiuo metu laikinai vyriausiojo „Spurs“ trenerio pareigas eina Timas Sherwoodas, kuris po pergalės prieš „Southampton“ ekipą praėjusį savaitgalį išreiškė norą tapti komandos strategu neribotam laikui.

Tačiau nepaisant to, „Tottenham“ ekipa žiniasklaidoje ir toliau siejama su kitais futbolo specialistais, galinčiais perimti komandos vairą.

62-ejų metų olandas tikina, kad vienu metu negalėtų dirbti ir klube, ir rinktinėje, todėl galimybę treniruoti „Premier“ lygos klubą atideda iki vasaros.

„Nekomentuoju pasiūlymų, tačiau visi, kurie mane pažįsta, žino, kad dviejų darbų nedirbu. Visada sakiau, kad noriu dirbti Anglijoje, todėl yra tokia tikimybė. Tiek sandorio paruošimui, tiek jo paskelbimui yra tam skirtas laikas, todėl į žiniasklaidą tokiu metu nereikia kreipti dėmesio“.

Skaičiau, kad su šiuo darbu siejami Frankas De Boeras ir Guusas Hiddinkas, tačiau niekada negali žinoti, kaip yra iš tikrųjų“, – kalbėjo L.Van Gaalas.

Patyręs strategas per savo karjerą yra treniravęs tokius klubus kaip „Barcelona“, Amsterdamo „Ajax“, Miuncheno „Bayern“ bei „Alkmaar“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius