-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Trakai“ stiprinasi atakuojančiu saugu

Likus dviem dienoms iki naujojo A lygos sezono pradžios, „Trakų“ klubas pasirašė sutartį su dvidešimtmečiu atakuojančiu saugu iš Kolumbijos Pedro Barriosu, kurio paskutinė stotelė buvo FC „Estudiantil“ ekipa. „Trakų“ naujokas į Lietuvą atvyko dar pirmadienį, tad susipažinti su naujaisiais komandos draugais jau suspėjo.
Pedro Barriosu
Pedro Barriosu / Trakų futbolo klubo nuotr.

„Šio futbolininko galimybes turėjome galimybę įvertinti gyvai, tad mums nekilo klausimų nei dėl jo sugebėjimų aikštėje, nei dėl talento, kuris atlydėjo šį žaidėją į Lietuvą. Jo žaidimas yra nestandartinis ir tuo pačiu patrauklus žiūrovui. Pedro yra greitas, puikiai žaidžia vienas prieš vieną, puikiai mato aikštę. Įspūdžiai tikrai labai geri“, – pasakojo klubo sporto direktorius Virmantas Lemežis.

„Trakai“ pirmajame naujojo sezono ture penktadienį 19.30 val. sostinės „Sportimos“ manieže priims Kauno „Stumbrą“. Ar šiose rungtynėse debiutuos P.Barrios, priklausys tik nuo trenerio Olego Vasilenkos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius