Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Trakai“ stiprinasi dar vienu puolėju

Į A lygos bronzą besitaikantis „Trakų“ klubas savo sudėtį stiprina dar vienu puolėju Vadimu Monzonu. Visose Rusijos jaunimo rinktinėse žaidęs puolėjas į riterių ekipą atvyksta iš Izraelio, Beer Shevos „Hapoel“ klubo, su kuriuo tapo šalies čempionu.
Vadimas Manzonas
Vadimas Manzonas / fktrakai.lt nuotr.

„Baigėsi kontraktas, atsirado „Trakų“ pasiūlymas ir aš čia. Pirmieji įspūdžiai labai geri, nors aš kažko kito ir nesitikėjau. Lietuva yra Europos Sąjungos šalis ir, natūralu, kad čia gyvenimas kiek kitoks nei Rusijoje ar Izraelyje. Su lietuvišku futbolu taip pat esu susipažinęs, taip kad dėmesį reikia skirti tik pačiam žaidimui.

Ar aš pasiruošęs? Į šį klausimą geriau galėtų atsakyti treneris, tačiau nuo savęs galiu pasakyti, kad treniruotėse dirbu taip, kad piką pasiekčiau kuo greičiau“, – vos po sutarties pasirašymo sakė naujasis riteris, kuris su komanda išvyko į Klaipėdą, kur sekmadienį žais A lygos rungtynes su „Atlantu“.

Iškritus puolėjams, pastaruoju metu „Trakų“ atakų smaigalyje žaidė nominalūs saugai: Donatas Kazlauskas, Svajūnas Čyžas ir Justinas Marazas.

„Kai dėl galvos traumos iškrito Edvinas Baniulis, o Dmitrijus Otstavnovas susidūrė su migracijos problemomis, naujas puolėjas buvo mūsų prioritetas. O Vadimas yra kaip tik toks, kokio mes visą laiką ieškojome. Jis gerai žaidžia galva, gerai žaidžia abiem kojomis, yra greitas. Lieka, kad visus šiuos komponentus jis iš treniruočių nusineštų į rungtynes“, – apie naujoką sakė klubo direktorius Virmantas Lemežis.

Apie problemas puolime ne kartą kartojo ir „Trakų“ vyriausiasis treneris Kibu Vicuna. Nepaisant to, kad paskutinėse rungtynėse su „Jonava“ krito trys įvarčiai, strategas puolime norėtų dar daugiau aštrumo.

„Žinoma, kad Jonavoje įmuštais įvarčiais esu patenkintas, tačiau futbolas toks dalykas, kad kiekvieną kartą privalai viską įrodinėti iš naujo. „Atlantas“ šiuo metu yra patekęs į duobę, tačiau mes gerbiame šią komandą ir suprantame, kad mums lengva tikrai nebus“, – apie laukiančias rungtynes kalbėjo K.Vicuna.

Šiuo metu „Trakai“ A lygoje užima ketvirtą vietą ir nuo trečioje pozicijoje esančio „Stumbro“ atsilieka keturiais taškais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius