Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Trakai“ stiprinasi rezultatyviausiu 2013 m. A lygos žaidėju

Luko Kochanausko, Artiomo Gurenkos ir Aleksandro Byčenoko traumos „Trakų“ vadovus privertė susimąstyti apie komandos kuriančiais žaidėjais stiprinimą bei į ekipą pakvietė 2013 metų rezultatyviausią A lygos futbolininką Nerijų Valskį.
Marijampolės „Sūduva“ – Makedonijos „Turnovo“
Marijampolės „Sūduva“ – Makedonijos „Turnovo“ / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Rumunijoje ir Lenkijoje pastaruosius metus praleidęs bei Lietuvos rinktinėje spėjęs debiutuoti naujasis riteris teigia, jog į tėvynę jį grąžino noras žaisti.

„Iš tikrųjų, jaučiuosi puikiai. Pagaliau galėsiu žaisti, o ne užsiimti ieškojimais“, – teigė N.Valskis.

 – Kokie buvo paskutiniai mėnesiai prieš atvykstant į „Trakus“?

 – Sudėtingi. Nėra smagu visą laiką treniruotis vienam, o ne su komanda. Susidarė tokia situacija, kad norėjau geriau, buvo pažadų, tačiau nepavyko.

 – Prisimink savo karjeros tarpsnį užsienyje…

 – Tarkim, Rumunijoje praleidau puikų laiką – praleidau daug įsimintinų akimirkų, įgavau daug naujos patirties. Vienintelis neigiamas dalykas tas, kad žaidžiau mažiau negu norėjau.

 Pirmą pusmetį gaudavau minučių, antrą pusmetį nebegaudavau. Komandoje per metus pasikeitė net keturi treneriai, mane patį kamavo traumos, tad susidarė tokia situacija, kokia susidarė.

 Tada nuvažiavau į Lenkiją. Ten irgi viskas atrodė neblogai, bet po penkerių rungtynių nuplyšo meniksas. Teko operuotis. Klubas siūlė pasilikti, tačiau bandžiau ieškoti geriau. Taip kurį laiką liko be nieko.

– Žaisdamas Suvalkų „Wigry“ komandoje, prieš sezoną draugiškose rungtynėse turėjai galimybę įvertinti „Trakų“ pajėgumą. Kaip komanda atrodė tada ir kaip atrodo dabar?

– Žaidėjų atžvilgiu, komanda beveik nepasikeitusi. Tačiau žaidimo atžvilgiu pasikeitusi ir netgi labai. Komanda per tą laiką labai patobulėjo. Viskas tik į gera.

– Ko pats tikiesi čia?

– Pirmiausia tikiuosi gerų rezultatų. Tiek asmeninių, tiek komandos. Aišku, tikiu savo galimybėmis ir, manau, kad komandai galiu duoti tikrai daug naudos.

– Kokios?

– Darbais.

– Užsiminei apie plyšusį meniską. Kaip su sveikata dabar?

– Jau viskas gerai. Prabėgo trys mėnesiai. Galbūt, tikėjausi grįžti greičiau, tačiau nesigavo. Šiai dienai jaučiuosi pasiruošęs šimtu procentų. Aišku, kondicijos kažkiek trūksta, tačiau neabejoju, kad per keletą rungtynių savo formą pasieksiu.

– O kaip žaidimas komandoje? Ypač, kai treniravaisi vienas...

– Nebuvo taip, kad visą laiką sportuočiau vienas. Treniravausi tai su viena, tai su kita komanda, tad nėra taip, jog būčiau visai nesitreniravęs.

– Kaip įsivaizduoji save ir komandą po keturių mėnesių?

– Taip toli nežiūriu. Reikia kovoti kiekvienose rungtynėse ir nežiūrėti, kur ten „Žalgiris“ ir kiek jis turi taškų. Reikia žiūrėti savęs. O kiekvieną dieną dirbant, tikrai galima pasiekti gerų rezultatų.

– Visą karjerą taip galvodavai?

– Tikrai, taip. Nemėgstu pralaimėjimų, taip kad einu tik į priekį.

VIDEO: „Trakų“ naujokas N.Valskis: „Nemėgstu pralaimėjimų, taip kad einu tik į priekį“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius