Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Trakų“ futbolininkai sutrikę po Edgaro Jankausko pasitraukimo: „Tai buvo netikėta“

Lietuvos futbolo A lygoje rungtyniaujantis „Trakų“ futbolas nustebino Lietuvos futbolo bendruomenę, kai paskelbė apie Edgaro Jankausko pasitraukimą iš trenerio pareigų. Po trijų pralaimėjimų iš eilės treneris dar tikino, kad niekas baltos vėliavos nekelia ir bus kovojama toliau, tačiau po dar vienos nesėkmės klubo vadovų kantrybė trūko – E.Jankauskas neteko darbo.
Edgaras Jankauskas ir Viktorija Staponaitė
Edgaras Jankauskas ir Viktorija Staponaitė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Aišku, kad sprendimas buvo nelauktas ir netikėtas, tačiau mūsų žaidėjų užduotis yra žaisti, o ne kažko laukti ar tikėtis. Tai, kad išsiskyrė klubo ir trenerio keliai, yra mūsų visų kaltė. Tačiau ką dabar padarysi? Ar mus treniruotų Jankauskas, ar Mourinho, ar Lemežis, skirtumo nėra – mūsų tikslas lieka tas pats – laimėti medalius“, – emocingai kalbėjo Tadas Labukas.

Tiek jis, tiek kiti komandos nariai galvoja, kaip greičiau išlipti iš tos duobės, į kurią įkrito per rungtynes su „Žalgiriu“. Naujojo trenerio pagrindinis uždavinys – pažadinti komandą.

„Man asmeniškai su Edgaru Jankausku buvo įdomu ir malonu dirbti. Jis paliko savo filosofiją apie futbolą, kuri mums padėjo tobulėti. Sėkmės jam, o mes su naujuoju treneriu tikimės išpildyti buvusio trenerio tikslus“, – teigė Vytautas Lukša, kuriam antrino ir komandos kapitonas Paulius Grybauskas.

Ar mus treniruotų Jankauskas, ar Mourinho, ar Lemežis, skirtumo nėra – mūsų tikslas lieka tas pats – laimėti medalius

„Palaukim sezono pabaigos ir tada galėsim pasakyti, ar tai buvo teisingas sprendimas, ar ne. Tai vadovų sprendimas, o mes, žaidėjai, privalome jį gerbti. Mūsų tikslas koncentruotis rungtynėms su „Ekranu“. Jei komandai padėtų laimėti medalius, išvykčiau su ja į negyvenamą salą. Patikėkit, visi „Trakų“ žaidėjai trokšta iškovoti medalius ir žinau, kad padarytų tą patį. Skamba neįtikėtinai, mes pralaimėjome ketverias rungtynes iš eilės, tačiau vis tiek išliekame padėties šeimininkai“, – pasakojo P.Grybauskas.

Svarbiausias sezono rungtynes „Trakai“ žais lapkričio 10 dieną, pirmadienį 18.00 valandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius