Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Trakų“ klube likęs Deividas Česnauskis: „Tokio amžiaus norisi pabūti su šeima“

Praėjusio sezono viduryje prie „Trakų“ prisijungęs Deividas Česnauskis sutartį su klubu pratęsė dar ilgesniam laikui.
Deividas Česnauskis
Deividas Česnauskis

„Sprendimas likti klube buvo paprastas. Nesulaukiau gero pasiūlymo, dėl kurio būtų verta vėl palikti šeimą. Esu tokio amžiaus, kai norisi būti Lietuvoje kartu su šeima. „Trakų“ klubas yra perspektyvus, prezidentas Janas Nevoina deda daug pastangų, kad klubas tobulėtų ir kovotų dėl aukščiausių vietų. Tokia klubo politika mane visiškai tenkina“, – apsisprendimo detales atskleidė D.Česnauskis.

– Praėjusį sezoną minėjote, kad nematote problemos grįžti į A lygą. Ar to tikėjotės?

– Pernai ji buvo įdomesnė nei tikėjausi. Nekalbant apie „Žalgirį“, kuris atitrūko ir čempiono  vardą užsitikrino anksčiau, dėl kitų vietų ir kelionės į Europą kova vyko iki paskutinio turo paskutinių minučių.

Gaila, kad mums nepavyko užsikabinti medalio. Kita vertus, reikia įvertinti tai, kad „Trakų“ klubas tik pernai debiutavo A lygoje. Labai mažai komandų tokiais atvejais pasiekia daugiau, nei pasiekė „Trakai“.

– Kokio sezono tikitės šemet?

– „Žalgiris“ bus subalansuota stipri komanda, kuriai linkiu pergalių Europoje. Įdomu bus matyti „Kruoją“ ir „Atlantą“, kurie pernai tik savo kovingumu sugebėjo laimėti medalius. Gaila, kad lygoje neliko „Ekrano“ – klubo su įspūdinga istorija, kuriame užaugo labai daug futbolininkų. Lyga pasipildė trimis naujomis komandomis, kurios labai įdomiai komplektuoja sudėtis. Manau, kad sezonas laukia įdomus.

Sprendimas likti klube buvo paprastas. Nesulaukiau gero pasiūlymo, dėl kurio būtų verta vėl palikti šeimą. Esu tokio amžiaus, kai norisi būti Lietuvoje kartu su šeima.

– Palyginkite save, kai tik prisijungėte prie „Trakų“, ir dabar.

– Kai prisijungiau prie „Trakų“, buvau visiškai be pasiruošimo, tad buvo nerealu, kad žaisčiau taip, kaip sugebu. Mano fizinis pasirengimas buvo prastas. Šiemet sezonui rengiuosi nuo pirmos dienos.

– Kuris „Trakų“ žaidėjas gali labiausiai nustebinti?

– Klube įvyko nemažai pasikeitimų, įskaitant trenerį. Jo užduotis dabar – subalansuoti ir paruošti komandą. Klube liko perspektyvūs jauni žaidėjai Justinas Januševskis ir Povilas Malinauskas. Komandą papildė Artiomas Gurenka, Davidas Aršakianas. Manau, kad kažkuris iš jų maloniai nustebins.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius