Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Trakų“ lyderis A.Byčenokas: „Rungtynės su „Žalgiriu“ – mūsų paskutinis šansas“

Universalusis „Trakų“ vidurio saugas Aleksandras Byčenokas šį sezoną oficialiose rungtynėse išbandė daugybę aikštės pozicijų. Antrą sezoną „Trakų“ spalvas ginantis legionierius iš Baltarusijos tiek Valdo Urbono, tiek dabar Alberto Rybako schemose yra skylių kaišiotojas, nors pats pripažįsta, kad žaisti aikštės viduryje jaučia didžiausią malonumą.
Aleksandras Byčenokas (kairėje) ir Tautvydas Eliošius
Aleksandras Byčenokas (kairėje) ir Tautvydas Eliošius / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Jei atvirai, tai vidurio saugo pozicija man mieliausia. Tačiau tai nereiškia, kad kitur nesistengiu. Kartais atrodo, kad žaisdamas saugu, atiduodu daugiau energijos. Tačiau taip atrodo tik dėl vienos priežasties – žaisdamas saugu privalau daugiau judėti“, – pokalbį pradėjo A.Byčenokas.

Praėjusį sezoną įvarčiais ir rezultatyviais perdavimais „Trakų“ sirgalius džiuginęs futbolininkas šiemet pirmą įvartį pelnė tik prieš pora savaičių. Tiesa, netrukus krito ir antras – įvartis, pradėjęs Klaipėdos „Atlanto“ sutriuškinimą.

„Niekada į asmeninę statistiką nekreipiau dėmesio. Man žymiau svarbiau, kad tose rungtynėse iškovojome pergalę. Gaila, kad kol kas nepavyksta žaisti to žaidimo, kuriuo patys mėgavomės. Šiuo metu daug ko trūksta, tačiau tikiuosi, kad užtikrinta pergalė prieš „Atlantą“ bus žingsnis pirmyn“, – pasakojo A.Byčenokas.

Jau trečiadienį „Trakų“ laukia Vilniaus „Žalgiris“, su kuriuo šiemet riteriai žaidė net penkis kartus. Paskutinėje dvikovoje žalgiriečiai gana lengvai įrodė savo pranašumą, o pastaruoju metu demonstruoja geriausią sportinę formą šiame sezone.

„Pasikeitus treneriams, pradėjome daugiau treniruotis, daugiau laiko praleidžiame prie video analizių, turime mažiau laisvų (šypsosi). Tikėkimės, tai duos rezultatą. Su „Žalgiriu“ laukia įdomi dvikova, o kaip mums seksis – pamatysime. Faktas tas, kad tai mūsų paskutinis šansas kabintis dėl čempiono titulo“, – sakė A.Byčenokas.

Rungtynės „Trakai“ – „Žalgiris“ bus žaidžiamos trečiadienį 18.10 valandą Vilniaus LFF stadione.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius