Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Trakų“ trenerių štabą papildė specialistas iš Italijos

Valdo Urbono trenerių komanda „Trakų“ futbolo klube šį sezoną bus dar gausesnė. Prie jau anksčiau dirbančio Gintaro Rimkaus, vartininkų trenerio iš Baltarusijos Alberto Rybako bei fizinio parengimo trenerio brazilo Leonardo Iparraguirre prisijungė trejus metus su Minsko „Dinamo“ jaunimu dirbęs Rocco Fiammella.
Rocco Fiammella
Rocco Fiammella / fkt.lt nuotr.

„Taip jau sutapo, kad dėl šeimyninių aplinkybių patraukiau į Rytus. Dirbau su „Dinamo“ jaunimu, tačiau norisi kilti aukščiau ir išbandyti save vyrų futbole. Būtent todėl priėmiau „Trakų“ pasiūlymą – čia dirbsiu pagrindinės komandos asistentu ir pirmoje lygoje žaidžiančios ekipos vyriausiuoju treneriu“, – savo funkcijas įvardino naujasis riterių trenerių štabo narys.

Puikiai rusiškai kalbantis futbolo specialistas dar tik susipažįsta su komanda, todėl jos lyderių ar žaidimo specifikos įvardinti nenorėjo.

„Iš pirmo žvilgsnio, tai didelio skirtumo tarp Baltarusijos ir Lietuvos nematau. Tačiau aš čia per mažai laiko, kad galėčiau daryti kažkokias rimtesnes išvadas. Apie tai pakalbėsime po poros mėnesių“, – sakė R.Fiammella, kuriam rekomendaciją pateikė Baltarusijos futbolo žvaigždė Sergejus Gurenka.

Pastarojo sūnus Artiomas šį sezoną „Trakuose“ žais antrą sezoną.

„Trakai-2“ pasiruošimą naujam sezonui pradės šį šeštadienį, o mėnesio pabaigoje dalyvaus keturių komandų turnyre. Komandos tikslas lieka tas pats – auginti žaidėjus pagrindinei ekipai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius