Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Trakus“ paliekantis Justinas Marazas žais Lenkijoje

Vienas talentingiausių savo kartos futbolininkų Justinas Marazas žengia svarbų žingsnį savo karjeroje. 18-metis lietuvis iš „Trakų“ keliasi į stipriausioje Lenkijos lygoje rungtyniaujantį Plocko „Wisla“ klubą, kurį treniruoja buvęs „riterių“ treneris Kibu Vicuna.
Justinas Marazas
Justinas Marazas / Trakų futbolo klubo nuotr.

Praėjusiame sezone J.Marazas buvo svarbi „Trakų“ komandos dalis – Lietuvos jaunimo rinktinių futbolininkas rungtynes nuolat pradėdavo startinėje sudėtyje ir A lygoje pasižymėjo septyniais įvarčiais bei trimis rezultatyviais perdavimais.

Antradienį „Trakuose“ užaugęs futbolininkas atvyko į Plocką, kuriame prieš prisijungdamas prie komandos treniruočių, praeis medicininę apžiūrą. Dabar futbolininkas yra skolinamas su galimybe kontraktą išpirkti.

„Mums didžiulė garbė, kad jaunas žaidėjas, užaugęs „Trakų“ klube, turi galimybę užsikabinti ir užsienyje. Justas pernai buvo vienas iš dviejų riterių, A lygoje sužaidęs bent 30 rungtynių. Man atrodo, kad tai yra geriausias indikatorius to, kokį sėkmingą sezoną jis sužaidė. Dar geriau, kad jis išvyksta pas trenerį, kuris jį pažįsta ir kuris juo pasitiki“, – apie perėjimą kalbėjo „Trakų“ direktorius Virmantas Lemežis.

Vasarą klubą treniravusiam Kibu Vicunai „Trakai“ taip pat tapo stotele į aukštesnį lygį. Šiuo metu Kibu treniruojamas klubas Lenkijos čempionate užima tryliktą vietą tarp šešiolikos klubų.

Dar praėjusio sezono metu J.Marazas su klubu buvo pasirašęs ilgalaikį kontraktą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius