Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Trakus“ papildė Lietuvos rinktinės futbolininkas

Praėjusiais metais Lietuvos nacionalinėje rinktinėje debiutavęs, o vėliau dėl ligos pusę sezono praleidęs Dovydas Norvilas iš Klaipėdos “Atlanto” keliasi į “Trakus”, o galimybę debiutuoti vilkėdamas Trakų komandos marškinėlius galės jau sekmadienį.
Dovydas Norvilas
Dovydas Norvilas / S.Čirbos/LFF.lt. nuotr.

„Dovydas šį sezoną žaidė nedaug, tačiau tai yra labai talentingas futbolininkas, kurio potencialas mums nekelia jokių abejonių. Jo sveikatos problemos yra praeityje, atsirado galimybė jį pasikviesti pas save ir nedvejodami tą padarėme“, – apie naują Trakų komandos narį kalbėjo klubo direktorius Virmantas Lemežis.

D.Norvilas tapo antruoju “Trakų” naujoku per šį perėjimų langą. Šios savaitės pradžioje prie ekipos prisijungė ir buvęs “Utenio” atstovas Valentinas Jeriomenko.

“Noriu padėkoti „Atlantui“ už galimybę tobulėti bei už suteiktas sąlygas. Tiesiog atėjo laikas, kai supratau, kad greitu metu man reikalingos permainos tam, kad savo futbolo kelyje galėčiau eiti į priekį”, – persikėlimą į “Trakus” komentavo D.Norvilas.

Debiutuoti naujojoje ekipoje jis gali jau šį sekmadienį, kai Klaipėdoje A lygos rungtynėse susitiks „Atlantas“ ir „Trakai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius