-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Trakus“ papildė Rokas Stanulevičius

Praėjusį sezoną atjaunėjusio Panevėžio „Ekrano“ vienu lyderių buvęs Rokas Stanulevičius oficialiai tapo senosios sostinės riterių ekipos nariu bei naujajame sezone atstovaus „Trakams“.
Rokas Stanulevičius
Rokas Stanulevičius / fkekranas.lt nuotr.

Dvidešimt vienerių metų atraminis saugas per savo karjerą spėjo atstovauti šalies jaunučių rinktinei, tapti pagrindinės „Ekrano“ sudėties žaidėju bei pelnyti įspūdingo grožio įvartį į dabartinės savo ekipos vartus. R.Stanulevičiaus įvartis pateko į gražiausių 2014 metų A lygos įvarčių dešimtuką.

Tačiau ne įvarčiai, o slėgusi nežinomybė dėl ateities, pirmiausiai, futbolininkui šauna į galvą, paklausus jo apie 2014 metus: „Sezono pabaigoje buvo be proto sunku, nes daugelio galvose sukosi mintys, kas bus toliau? Pasakysiu atvirai, mus gelbėjo tik noras oriai užbaigti sezoną. Kada ta nežinomybė baigėsi? Sakyčiau, po trenerio Valdo Urbono skambučio sausio pradžioje. Treneris pasiūlė atvykti į „Trakų“ klubo peržiūrą. Labai apsidžiaugiau, kad atsirado galimybė patekti į pajėgų klubą, turintį kryptingą strategiją, normalias sąlygas treniruotis bei gerus žaidėjus. Be to, trenerį pažinojau iš to laiko, kai jis dirbo „Ekrane“, tad nemačiau priežasčių, kodėl turėčiau atsisakyti šio pasiūlymo.“

– Praėjusį sezoną „Trakų“ gerbėjai tave minėjo ne pačiu geriausiu žodžiu.

– Dėl to, kad įmušiau lemiamą įvartį ir „Ekranas“ laimėjo? (šypsosi) Tąsyk džiaugsmas liejosi per kraštus – nugalėjome stiprią komandą ir pats įmušiau visai neprastą įvartį.

– Dažnai mėgsti smūgiuoti iš toli?

– Žinoma, kad įvartis, įmuštas stipresnei komandai, visada išlieka atminty. Kalbant apie tolimus smūgius, tai viskas priklauso nuo situacijos. Kartais visai smagu patikrinti vartininkų reakcijas (juokiasi).

– Šiemet laukia nelengva užduotis – pakeisti iš klubo išvykusį Jurijų Kendyšą.

– Jurijus geras žaidėjas, tačiau aš į klubą atėjau tam, kad pateisinčiau trenerių, vadovų, gerbėjų viltis. Receptą aš žinau – atsidavimas treniruotėse ir 110 procentų jėgų atidavimas per kiekvienas rungtynes. Taip, mes su J.Kendyšu esame vienos pozicijos žaidėjai. Abu neblogai matome aikštę, skirstome kamuolį komandos draugams, dirbame tiek gynyboje, tiek puolime.

– Iki čempionato pradžios liko pora dienų. Kokios nuotaikos?

– Per kiekvienas draugiškas rungtynes ryšys tarp komandos draugų atsiranda vis stipresnis. Atrodo, kad žaidžiame vis geriau ir geriau. Stengiamės kuo tiksliau vykdyti trenerio nurodymus. Komandos potencialas, net ir praleidus įvartį, dažniausiai leido viską pasukti mums naudinga linkme. Tačiau juokauti negalime – sezono metu koncentracijos stoka skųstis nebegalėsime, todėl atidžiai žaisime nuo pirmos minutės.

– Pirmos sezono rungtynės Klaipėdoje su „Atlantu“. Ko tikiesi?

– Sezono pradžioje gavome tikrai rimtus varžovus, todėl neabejotinai laukia įdomios rungtynės. Į Klaipėdą važiuosime nugalėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius