Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Trakus“ sustiprino Vaidotas Šilėnas

„Vieną dieną esi starto sudėties žaidėjas, kitą dieną sužinai, kad nebesi komandoje, o trečią dieną jau esi kitoje komandoje. Toks gyvenimas“, – šypsosi Vaidotas Šilėnas, nuo šiol vilkėsiantis antrą vietą A lygoje užimančios „Trakų“ ekipos marškinėlius.
Vaidotas Šilėnas
Vaidotas Šilėnas / FK Trakai nuotr.

Daugkartinis Lietuvos čempionas, šį sezoną Marijampolės „Sūduvoje“ pradėjęs saugas per pastarąsias dvi savaites sulaukė dviejų klubų pasiūlymų. Žaidėjas pasirinko Trakus“.

„Sostinėje gyvena mano šeima, tad mano širdis čia. „Trakai“ demonstruoja gerą žaidimą, jų rezultatai geri, tad svarstyti ilgai nereikėjo. Svarbiausia buvo susidėlioti prioritetus“, – teigė futbolininkas.

- Vaidotai, šiemet prieš „Trakus“ žaidei du kartus. Kokie pamąstymai iš varžovo pozicijos?

- Tos dvejos rungtynės buvo labai skirtingos. Marijampolėje viską pakoregavo greitas įvartis, o Vilniuje laimėjo stipresnė komanda. Tada jau po pirmojo kėlinio jau buvome nuleidę padangas.

- Dabar jau būsi kitoje barikadų pusėje, kurioje saugų grandis kol kas veikia nepriekaištingai...

Žinau, tačiau konkurencijos niekada nebijojau ir nebijau. Aš esu iš mažo miestelio ir visada pats turėjau kovoti dėl vietos. Niekas kitas man duonos neuždirbo – viską pasiekiau pats per darbą ir triūsą. Kitas dalykas – treneris mane labiau nori matyti gynyboje. Nematau problemų. Jei treneriui taip geriau – tada geriau ir man. Mano tikslas yra padėti komandai, o ne tik joje būti.

- Kurios rungtynės: su „Žalgiriu“ ar su „Sūduva“ bus ypatingesnės?

- „Žalgiris“ yra komanda, kurioje augau ir brendau kaip žaidėjas. Joje liko daug draugų. Marijampolėje taip pat liko draugų, tačiau jaučiu, kad kova prieš šią komandą man bus principinė.

- „Trakai“ prieš sezoną iškėlė tikslą būti A lygos trejete. Tave patį tenkintų, tarkim, trečioji vieta?

- Trečioji vieta manęs netenkintų, nei žiūrint į komandos žaidimą, nei į turnyrinę lentelę. Šiuo metu labai realūs tikslai yra kovoti dėl čempiono titulo, todėl taip ir reikia daryti. Ar mums pavyks, ar nepavyks – matysime rudenį, tačiau kol kas į kitas vietas, išskyrus pirmą, neturime teisės net žiūrėti. Tiesiog nematau tam tikslo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius