-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Traumą patyręs „Barcelona“ vartininkas Victoras Valdesas nežais pusantro mėnesio

„Barcelona“ stovykloje – negeros naujienos. Ispanijos čempionai mažiausiai dviem mėnesiams neteko traumą patyrusio puolėjo argentiniečio Lionelio Messi, o dabar iš rikiuotės iškrito ir puikią sportinę formą demonstruojantis pagrindinis komandos vartininkas Victoras Valdesas.
Victoras Valdesas.
Victoras Valdesas. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Katalonas susižeidė kontrolinėse Ispanijos nacionalinės rinktinės rungtynėse su Pietų Afrikos Respublika.
 
Johanesburge vykusį mačą 1:0 laimėjo aikštės šeimininkai, o antrajame kėlinyje ispanų vartus gynęs V.Valdesas tesužaidė iki 75-osios minutės ir buvo priverstas sėsti ant atsarginių žaidėjų suolelio. Iš stadiono šlubčiojantį žaidėją išlydėjo medikai, o Madrido oro uoste vartininkas iš lėktuvo išlipo pasiramsčiuodamas ramentais.
 
Nacionalinės rinktinės medikai vartininkui diagnozavo dešinės kojos blauzdos raumens įtrūkimą. Jau tuomet manyta, kad dėl šios traumos V.Valdesas žaisti negalės nuo 3 iki 6 savaičių.
 
Ketvirtadienį vakare Barselonoje futbolininko sveikatą patikrinę „Barcelona“ medikai patvirtino niūriausias prognozes – šešios savaitės be futbolo.
 
Manoma, kad V.Valdesas 2013-aisiais aikštėje jau nebepasirodys.
 
Jau dabar aišku, kad „Barcelona“ klubui be pagrindinio savo vartininko teks verstis mažiausiai aštuoneriose rungtynėse: Ispanijos čempionato mačuose su „Granada“, Bilbao „Athletic“, „Villarreal“, „Getafe“ ir „Elche“, Čempionų lygos penktojo ir šeštojo turo dvikovose su Amsterdamo „Ajax“ bei Glazgo „Celtic“ ir Karaliaus taurės pirmojo etapo akistatoje su „Cartagena“ svečiuose bei "Camp Nou" stadione.
 
Tiesa, Karaliaus taurės rungtynėse „Barcos“ vartus dažniausiai gindavo V.Valdeso dubleris Jose Manuelis Pinto, todėl neatmetama, jog dabar šiose dvikovose į Katalonijos ekipos vartus stos jaunasis Oieras Olazabalis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius