-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trims mėnesiams diskvalifikuotas „Ekrano“ naujokas nekantrauja išbėgti į aikštę

Panevėžio „Ekranas“ prieš pat sezono startą pasipildė dar vienu nauju žaidėju. Tiesa, futbolininkas „Ekrane“ šiais metais jau treniravosi bei žaidė draugiškas rungtynes, tačiau vėliau turėjo palikti klubą. Aurimas Vertelis sustiprins komandos saugų gretas.
Aurimas Vertelis
Aurimas Vertelis / fkekranas.lt nuotr.
Temos: 1 Futbolas

24-erių metų žaidėjas praėjusiame sezone atstovavo FBK „Kauno“ ekipai. Pats futbolininkas yra kilęs iš Mažeikių, rungtyniavo gimtojo miesto, Alytaus ir Vilniaus „Vėtros“ komandose.

Futbolą žaisti A.Vertelis pradėjo nuo 6 metų, o pirmasis treneris – jo dėdė Saulius Vertelis, dabartinis FK „Nevėžio“ vyriausiasis treneris.

Metų pradžioje kilo skandalas, kuomet futbolininkas į Panevėžio komandą atvyko turėdamas dar galiojantį kontraktą su FBK „Kauno“ ekipa. Lietuvos futbolo federacijos drausmės komitetas futbolininkui skyrė 3 mėnesių diskvalifikaciją, kurios pabaiga – balandžio 18 d.

„Dėl tos situacijos buvo klaidų iš mano pusės. „Kaunui“ tai buvo pricipo reikalas, nes perėjau į „Ekraną“. Po federacijos sprendimo dėl mano diskvalifikacijos ramiai aptarėm su „Kaunu“ situaciją, išsiaiškinom ir atsisveikinom be jokių pykčių ir nuoskaudų“, – taip A.Vertelis pakomentavo sausio mėnesį kilusį ažiotažą.

Paklaustas, kokį įspūdį paliko „Ekranas“, Aurimas teigė, jog atėjus į Panevėžio komandą, jaučiasi aukštesnis lygis. „Kaunui“ atstovavo daugiau jaunesni futbolininkai, rungtyniavome I lygoje, o „Ekrane“ futbolininkai subrendę kaip žaidėjai, stiprūs ir geri savo pozicijose, juk šalies čempionai“.

Ar nebus keista rungtyniauti prieš buvusią ekipą? „Po kilusio skandalo varžybos prieš „Kauną“, be abejo, nebus lengvos, tačiau nusiteikimas bus turbūt kitoks, nei prieš eilines varžybas“, – teigė klubo naujokas.

„Kauno“ komandoje A.Vertelis buvo vienas iš komandos lyderių. Praėjusį sezoną LFF I lygoje žaidėjas įmušė 14 įvarčių. Panevėžio ekipoje žaidėjas nebijo konkurencijos.

„Čia, „Ekrane“ – daug pajėgių futbolininkų. Turėsiu įrodyti savo vertę, užsitarnauti vietą ir žaidimo laiką aikštėje. Viskas priklausys nuo manęs. Yra patarlė: kaip pasiklosi, taip ir išsimiegosi“.

Pats A.Vertelis nekantrauja išbėgti į stadioną užsivilkus šalies čempionų marškinėlius. „Tas diskvalifikacijos laikas jau prailgo, norisi kuo greičiau grįžti į aikštę, debiutuoti „Ekrane“. Svarbiausia, jog pats debiutas neprisviltų“, – teigė A.Vertelis.

Sutartis su saugu sudaryta dviems sezonams, iki 2012 m. pabaigos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius