Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tris įvarčius įmušusi „Lietava“ iškovojo pirmąją ikisezoninę pergalę

Donato Vencevičiaus vadovaujama Jonavos „Lietava“ iškovojo pirmąją pergalę kontrolinėse rungtynėse. Antram sezonui „SMScredit.lt A lygoje“ besiruošianti ekipa 3:0 (3:0) įveikė „Kauno Žalgirį“.
Rungtynių akimirka.
Rungtynių akimirka. / fklietava.lt nuotr.

Jonavoje ant dirbtinės dangos vykusiame draugiškame susitikime šeimininkai nuo pat pradžių ėmėsi iniciatyvos ir visus tris įvarčius pelnė pirmoje susitikimo pusėje.

Kėlinio pradžioje po Beno Spietinio perdavimo pasižymėjo vienas rezultatyviausių praėjusio sezono žaidėjų Tadas Eliošius. Netrukus iš stipriausios šalies lygos pasitraukusio „Kauno Žalgirio“ vartininkas dar kartą turėjo traukti kamuolį iš savų vartų. Antrą įvartį pelnė į peržiūrą atvykęs Deividas Šešplaukis. Na o trečiąjį įvartį pridėjo tik trečiadienį su klubu sutartį pasirašęs jau buvęs Kauno klubo žaidėjas saugas Karolis Šilkaitis.

Visgi svečiai galėjo sušvelninti rezultatą, tačiau „Lietavos“ vartus gynęs Aleksandras Sikorskis atrėmė teisėjo paskirtą 11 m. baudinį, o vėliau savo komandos draugus išgelbėjo nuo dar vieno įvarčio.

„Vyksta nuoseklus darbas treniruotėse: ką esame nuveikę treniruotėse, tai vainikuoja kontrolinės rungtynės. Žinoma, pirmoji pergalė – smagu, tačiau per daug nesureikšminame. Vyko tikrai graži, atkakli kova, gerų momentų buvo prie abiejų vartų. Šiandien mes tiesiog išnaudojome savo šansus, o varžovai – ne“, – po mačo kalbėjo D.Vencevičiaus asistentas Mindaugas Čepas.

Šį kartą trenerių štabas vėl leido pasireikšti į peržiūrą atvykusiems ir jauniesiems klubo futbolininkams.

„Davėme pažaisti tiems, kas mažiau žaidė per pirmąjį kontrolinį susitikimą. D.Šešplaukis žaidė jau du kėlinius ir jam pavyko pasižymėti, į aikštę išleidome Gytį Vasylių, Edgarą Makarovą. Jaunimas tikrai įdėjo daug pastangų, nebuvo nė vieno apatiško, visi stengėsi pasirodyti iš gerosios pusės“, – savo auklėtinių pasirodymą gyrė M.Čepas.

Tai buvo antrosios kontrolinės klubo rungtynės. Pirmajame draugiškame susitikime su Marijampolės „Sūduva“ klubai išsiskyrė taikiai 1:1. „Lietava“ šią savaitę ir toliau tęs treniruočių procesą, o šeštadienį, vasario 4 d., Jonavoje sužais dar vieną kontrolinį susitikimą su Kazlų Rūdos „Šilu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius