Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Legendinis futbolo treneris Arrigo Sacchi: „Zlatanas Ibrahimovičius prilygsta Lioneliui Messi ir Cristiano Ronaldo“

Legendinis Italijos futbolo treneris, didžiausią šlovę pasiekęs „Milan” klube, Arrigo Sacchi pareiškė, kad Zlatanas Ibrahimovičius šiuo metu prilygsta tokioms pasaulio futbolo žvaigždėms kaip Lionelis Messi ir Cristiano Ronaldo.
Z.Ibrahimovičiaus džiaugsmas
Zlatanas Ibrahimovičius vėl pražydo „Milan“ klube. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Z.Ibrahimovičius 2010 metų vasarą iš „Barcelona” ekipos persikėlė į „Milan” gretas, kuriose jis vėl sužibėjo. Šį sezoną švedas visuose turnyruose sužaidė 20 rungtynių, pelnė 13 įvarčių ir atliko 9 rezultatyvius perdavimus.

„Jis dabar žaidžia komandai. Ibrahimovičius dabar yra vienas geriausių planetos futbolininkų. Jis yra ne ką prastesnis už L.Messi ar C.Ronaldo”, – kalbėjo A.Sacchi.

Buvęs „Milan” ekipos strategas taip pat pasidalino mintimis apie dabartinį „Barcelona” ekipos žaidimą. Jis mano, kad ankščiau panašiai žaidė ir „Rossoneri”.

„Barcelona“ yra nepaprasta komanda, ji yra futbolo vizitinė kortelė. Ši komanda nedaug skiriasi ir nuo „Milan“, kuomet aš stovėjau prie jo vairo“, – savo mintis dėstė buvęs „Rossoneri” treneris.

„Kaip ir mano anais laikais treniruotas „Milan“, taip ir „Barcelona“ žaidžia puikiai tiek namie, tiek išvykose. Ta komanda visą laiką laiko žaidimą savo rankose”, – baigė L.Sacchi.

L.Sacchi labiausiai išgarsėjo 1989-1990 metais, kai du sezonus iš eilės sugebėjo atvesti „Milan“ klubą į Europos viršūnę. Verta pažymėti, jog tai buvo paskutinis kartas, kai tas pats klubas du metus iš eilės sugebėjo laimėti prestižiškiausią Europos futbolo klubų turnyrą.

Stratego karjerą 2001 metais baigęs dabar 64-erių L.Sacchi išgarsėjo ir tuo, jog prieš tapdamas treneriu nežaidė futbolo profesionaliai. Italas dirbo batų pardavėju, o į klausimą apie savo kompetenciją L.Sacchi atšovė legendine tapusia fraze: „Niekada nemaniau, jog norint tapti žokėjumi, pirmiausia reikia pabūti žirgu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje