Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Triumfu patikėjęs ir skaudžiai nusvilęs J.Guardiola – apie žiaurią atomazgą ir VAR

Iš Čempionų lygos iškritusio „Manchester City“ treneris Pepas Guardiola po dramatiškų rungtynių su Londono „Tottenham“ neslėpė kartėlio.
Josepas Guardiola
Josepas Guardiola / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Mančesterio klubas atsakomosiose Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynėse laimėjo 4:3, tačiau Londono „Tottenham“ pateko į pusfinalį dėl įvarčių santykio išvykoje.

Rungtynės „Etihad“ stadione baigėsi tik dramatiškai. 93 minutę įvartį mušė Raheemas Sterlingas ir „Manchester City“ treneris jau šventė išsigelbėjimą, bet teisėjas neįskaitė įvarčio dėl nuošalės.

J.Guardiola neabejojo, kad nuošalė buvo nustatyta teisingai, ir teigė, kad palaiko VAR technologiją, bet suabejojo lemiamu Fernando Llorente įvarčiu.

„Galbūt iš vieno kampo ten buvo žaidimas ranka, o iš teisėjo kampo nebuvo“, – mįslingai kalbėjo „Manchester City“ treneris.

J.Guardiola po rungtynių teigė, kad klubui belieka susikoncentruoti į sezoną Anglijoje – čia „Manchester City“ dar gali iškovoti du trofėjus. FA taurės finale Mančesterio ekipa susitiks su „Watford“.

„Sunku. Tai žiauru, bet turime tai priimti. Mes ilgai kovojome dėl „Premier“ lygos titulo. Devynis, dešimt mėnesių. Viskas mūsų rankose. Tai sunku, bet turime tai padaryti“, – į likusius tikslus koncentravosi ispanas.

Anglijos čempionate „Manchester City“ dviem taškais atsilieka nuo „Liverpool“, bet yra sužaidę vieneriomis rungtynėmis mažiau.

„Labai didžiuojuosi žaidėjais ir sirgaliais. Tokio triukšmo Mančesteryje dar nesu girdėjęs, bet futbolas yra nenuspėjamas“, – apgailestavo J.Guardiola.

„Manchester City“ jau šį šeštadienį „Premier“ lygoje vėl susitiks su „Tottenham“. J.Guardiolos auklėtiniams yra būtina pergalė.

Per trejus metus, kai komandai vadovauja ispanas, „Manchester City“ dar nė karto nežaidė Čempionų lygos pusfinalyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius