-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Triuškinama pergalė neįtikino: į atkrintamąsias prasmukęs „Napoli“ atleido trenerį

Sėkmingai UEFA Čempionų lygos grupių etapą užbaigę „Napoli“ futbolininkai aštuntfinalyje jau žais vadovaujami kito vyriausiojo trenerio. Praėjus vos kelioms valandoms po rungtynių su „Genk“ Italijos klubo vadovai atleido pusantro sezono komandai vadovavusį Carlo Ancelotti.
Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti / „Scanpix“ nuotr.

„Napoli“ šeštajame grupių etapo ture net 4:0 sutriuškino varžovus iš Belgijos ir surinkę 12 taškų prasmuko į kitą etapą – E grupėje italai į priekį praleido tik tašku daugiau pelniusį „Liverpool“.

Vis tik kur kas prasčiau Italijos vicečempionų reikalai klostosi vietinėse „Serie A“ pirmenybėse, kuriose vienais favoritų laikyti Neapolio futbolininkai po 15 turų turi vos 21 tašką ir užima viso labo 7-ąją poziciją.

Prastas „Napoli“ žaidimas ir neprognozuojamas komandos savininko Aurelio di Laurentiiso elgesys jau privedė ir prie nemalonių situacijų – klubo vadovui nepaklusę žaidėjai buvo puldinėjami vietos sirgalių, o netrukus pats A.Di Laurentiisas panoro apdalinti futbolininkus piniginėmis bausmėmis.

Vienas tituluočiausių Italijos trenerių C.Ancelotti praeityje yra treniravęs tokius garsius klubus, kaip Turino „Juventus“, „AC Milan“, Londono „Chelsea“, Paryžiaus „Saint-Germain“, Madrido „Real“ ir Miuncheno „Bayern“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius