-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Triuškinantį LFF smūgį patyręs Kazlų Rūdos „Šilas“ keliasi

Į sutartų rungtynių skandalą prieš šį sezoną įsivėlęs ir ant išnykimo ribos balansavęs Kazlų Rūdos „Šilas“ keliasi. Klubo internetinėje svetainėje išplatintas pranešimas, kuriame teigiama, kad šio miestelio futbolininkai iš naujo pradės žygį į viršūnę nuo LFF II-os lygos pirmenybių.
Kazlų Rūdos „Šilas“
Kazlų Rūdos „Šilas“ / futbolo.tv nuotr.

„Visų pirma, dėkojame visiems, kurie nenusisuko nuo mūsų klubo, ištikus negandoms. Jūsų parama mums – neįkainuojama ir labai svarbi.

Tikimės, kad ateityje už tai atsidėkosime pergalėmis futbolo aikštėse.

Kaip žinia, sulaukėme LFF Drausmės komiteto sprendimų – skirtos bausmės eilei žaidėjų, treneriui. Norime tikėti, jog tai buvo pamatuoti ir pasverti sprendimai, atsižvelgiant į visas išaiškintas aplinkybes. Taip pat tikimės, kad su laiku išaiškės visa tiesa apie šį skaudų mums visiems įvykį.

2017.03.06 dienos LFF Drausmės komiteto sprendimu FK „Šilas“ klubui byla dėl galimų LFF Drausmės kodekso pažeidimų yra nutraukta.

Klubas tęsia savo veiklą, planuojame dalyvauti LFF II-os lygos pirmenybėse ir padaryti viską, kad futbolas Kazlų Rūdoje būtų gyvas ir augtų.

Dalis buvusių Kazlų Rūdos „Šilo“ žaidėjų jau atstovauja ar ruošiasi atstovauti kitiems šalies futbolo klubams. Dėkojame jiems už kartu praleistą laiką ir linkime sėkmės tolimesnėje jų karjeroje“, – rašoma klubo pareiškime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius