-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mėnesiui diskvalifikuoti trys A lygos teisėjai

Lietuvos futbolo teisėjų asociacijos (LFTA) sprendimu teisėjai Audrius Žuta, asistentai Darius Miklovas ir Arūnas Šeškus mėnesiui nušalinti nuo teisėjavimo A lygoje.
Futbolo kamuolys
Futbolo kamuolys / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

LFTA atsižvelgė į birželio 19 d. A lygos rungtynių  Panevėžio „Ekranas" – „Mažeikiai", kurios baigėsi rezultatu 5:0, inspektoriaus ataskaitą ir vertinimus dėl įvarčių 45+1 ir 47 min.

Rungtynių inspektorius Gintautas Ratkevičius pripažino, jog Andriaus Veličkos įvartis 45+1 min. buvo įmuštas iš nuošalės, nors situacija buvo sudėtinga, nes epizodas buvo ant nuošalės ribos. 

Dėl šios klaidos, vadovaujantis LFTA inspektoriaus metodiniais nurodymais, teisėjo asistento Arūno Šeškaus darbas įvertintas patenkinamai. Pagal LFTA Drausmės kodekso nuostatas, LFTA prezidento Jono Bragos įsakymu A.Šeškus mėnesį neteisėjaus A lygoje ir kaip kategorijos FIFA asistentas šiemet nebus skiriamas tarptautinėms rungtynėms.

Vertinant epizodą 47 min. nustatyta, jog Marko Andželkovičiaus smūgio metu du „Ekrano" judėdami puolėjai trukdė vartininkui ir dėl to nuošalė nefiksuojama kaip pasyvi. Tai turėjo fiksuoti asistentas Darius Miklovas ir aikštės teisėjas Audrius Žuta.

D.Miklovas mėnesiui nušalintas nuo teisėjavimo A lygoje ir kaip FIFA kategorijos asistentas šiemet nebus skiriamas tarptautinėms rungtynėms. A.Žutai nušalintas nuo teisėjavimo A lygoje iki kito LFTA valdybos posėdžio, kuris numatytas liepos mėnesio pabaigoje.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius