Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trys Maxi Rodriguezo įvarčiai atvedė „Liverpool“ į triuškinančią pergalę

Anglijoje buvo žaidžiamos vienerios „Premier“ lygos rungtynės, kuriose susitiko Londono „Fulham“ ir „Liverpool“. Šį mačą po gan nesunkios kovos rezultatu 5-2 laimėjo „Liverpool“ klubas, kuris pakilo į penktąją vietą Anglijos čempionate.
Maxi Rodriguezas rungtynėse pasižymėjo tris kartus.
Maxi Rodriguezas rungtynėse pasižymėjo tris kartus. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Rungtynes tiesiog fantastiškai pradėjo svečiai iš Liverpulio. Jau pirmą mačo minutę Luizas Suarezas prasiveržė aikštės kraštu pro pasyvius „Fulham“ gynėjus ir bandė smūgiuoti, ir nors jo smūgį atrėmė Markas Schwarzeris, tačiau kamuolys atšoko tiesiai Maxi Rodriguezui, kuris ir pelnė įvartį.

Jau po šešių minučių „Liverpool“ padvigubino savo persvarą, kai aukštą perdavimą iš krašto atliko Glenas Johnsonas, o baudos aikštelėje buvęs Maxi Rodriguezas iš arti pelnė įvartį.

16-ą minutę svečiai įmušė dar kartą. Šįsyk iš krašto smūgiavo Dirkas Kuytas, kurio smūgį „Fulham“ vartininkas privalėjo sugauti, tačiau padarė grubią klaidą ir kamuolys kirto vartų liniją.

Daugiau įvarčių „Liverpool“ pirmajame kėlinyje nepelnė, tuo metu „Fulham“ pavojingiausia ataka buvo kampinio metu, kai kamuolį nuo vartų linijos numušė „Liverpool“ gynėjas Glenas Johnsonas.

„Fulham“ rezultatą švelninantį įvartį sugebėjo pelnyti antrajame kėlinyje. 57-ą minutę aikštėje po keitimo pasirodęs Bobby Zamora perdavė kamuolį baudos aikštelėje buvusiam Moussa Dembele, kuris staigiai kamuolį sustabdė ir pasiuntė jį į vartų kampą.

Tačiau jau 70-ą minutę Rodriguezas atstatė trijų įvarčių persvarą ir pelnė „hat-tricką“. Saugas individualiomis pastangomis prasivarė pro kelis „Fulham“ žaidėjus ir gražiu smūgiu iš 23 metrų nuginklavo vartininką.

Jau po penkių minučių liverpuliečiai rezultatą padarė nepadorų aikštės šeimininkų atžvilgiu. Tada jaunasis Jonjo Shelvey atliko puikų perdavimą Luizui Suarezui, kuris išbėgo vienas prieš vartininką, jį apsivarė ir įrideno kamuolį į tuščius vartus.

Visgi „Fulham“ vėliau sugebėjo pelnyti dar vieną garbės įvartį. 86-ą minutę gražiu smūgiu į viršutinį vartų kampą Steve‘as Sidwellas įveikė Pepe Reina.

Nors iki rungtynių pabaigos dar buvo sukurtą keletas pavojingų atakų, tačiau niekas įvarčio daugiau nepelnė ir „Liverpool“ galėjo džiaugtis nesunkia pergale.

„Fulham“ 5 – 2 „Liverpool“
1‘ [1 – 0] Maxi Rodriguez
7‘ [2 – 0] Maxi Rodriguez
16‘ [3 – 0] Dirk Kuyt
57‘ [3 – 1] Moussa Dembele
70‘ [4 – 1] Maxi Rodriguez
75‘ [5 – 1] Luiz Suarez
86‘ [5 – 2] Steve Sidwell
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius