Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

UEFA Čempionų lygos apžvalga: Miuncheno „Bayern“ – Milano „Inter“

Antradienio vakarą UEFA Čempionų lygoje toliau bus žaidžiamos atsakomosios aštuntfinalio rungtynės. Centrinė šio vakaro dvikova vyks Vokietijoje, kur žais Miuncheno „Bayern” ir Milano „Inter”.
Olandas Arjenas Robbenas
Olandas Arjenas Robbenas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 UEFA Futbolas

„Bayern Munich” – „Inter Milan”
Turnyras: UEFA Čempionų lygą
Teisėjas: Pedro Proencao (Portugalija)
Stadionas: „Allianz Arena”
Data: 2011/03/15
Laikas: 21:45

„Bayern Munich”

Dabartiniai Vokietijos „Bundesliga” čempionai pastaruoju metu žaidžia labai banguotai. Klubas iš Bavarijos šalies pirmenybėse nuo lyderio Dortmundo „Borussia” klubo atsilieka 16 taškų ir beveik neturi šansų apginti titulo.

„Bayern” treneris Louisas van Gaalas jau sužinojo, kad po šio sezono jis bus atleistas, todėl dabar futbolo specialistas nori pasiekti kuo geriausius rezultatus Čempionų lygoje ir galbūt taip dar suteikti sau vilties, kad ekipos vadovai persigalvos.

Ko gero, vienintelis dalykas, kuris priverstų „Bayern” vadovus atšaukti savo sprendimą dėl Van Gaalo atleidimo, būtų iškovota Čempionų lygos taurė, tačiau iki finalo dar ilgas kelias.

Pirmosios rungtynės tarp „Bayern” ir „Inter” Italijos Milano mieste baigėsi sunkia bavarų pergale rezultatu 1-0. Tose varžybose paskutinėmis minutėmis kamuolį į šeimininkų vartus pasiuntė Mario Gomezas.

Taigi po pirmojo mačo „Bayern” futbolininkai gali tikėtis, kad jiems pavyks žengti į ketvirtfinalį, kadangi pelnytas įvartis svečiuose yra labai svarbus, o varžovai atvykta į Miuncheną ne pačios geriausios formos.

„Aš manau, kad mes esame pasiruošia šioms rungtynėms. Pastarasis mūsų mačas Vokietijos čempionate parodė, kad mes esame ta pati galinga komanda. „Hamburg” sutriuškinimas rezultatu 6-0 mums suteikia didesnį pasitikėjimą savo jėgomis”, - sakė bavarų strategas Van Gaalas.

Vokietijos komandoje šiuo metu niekas iš pagrindinės sudėties žaidėjų nėra patyręs rimtesnių traumų, todėl „Bayern” antradienio varžybose galės žaisti beveik stipriausios sudėties. Tiesa, žaisti negalės puolėjas Ivica Oličius.

„Inter Milan”

Pastaruoju metu banguojančiai žaidžiantis „Inter” klubas į Vokietiją atvyksta susikaupęs ir pasiruošęs kovoti iki pat galo dėl kelialapio į Čempionų lygos ketvirtfinalio etapą.

Italijos „Serie A” čempionate „Nerazzurri” sekasi nekaip, mat Milano miesto komanda praėjusiame ture prarado du taškus ir vis mažina savo šansus kovoti dėl titulo su lyderiu „Milan” klubu.

„Mes darysime viską, jog eliminuotume ”Bayern„ iš Čempionų lygos. Negalvojame apie iškritimą, o galvojama, kad galime pasiekti mums reikiamą rezultatą ir žengti tolyn. Esame optimistiškai nusiteikę”, - sakė „Inter” treneris Leonardo.

Šiame susitikime savo komandai padėti dėl traumos negalės puolėjas Diego Milito ir saugas Thiago Motta, o kitas puolėjas Giampaolo Pazzini nežais dėl to, jog šiame sezone Čempionų lygos turnyre jis yra rungtyniavęs už Genujos „Sampdoria”.

Italijos spauda skelbia, kad yra abejojama ar atsakomosiose aštuntfinalio rungtynėse šalies čempionams galės padėti ekipos vidurio gynėjas Lucio, kuris savaitgalio mače prieš „Brescia” patyrė traumą.

Verta paminėti, kad dėl traumos šiose varžybose taip pat nežais ir gynėjas Walteris Samuelis, kuris vargu ar šį sezoną aikštelėje dar pasirodys, nes dar pernai patyrė sunkią kelio traumą.

Paskutiniai penki „Bayern Munich” rezultatai:

„Bayern Munich” 6 - 0 „Hamburg”
„Hannover” 3 - 1 „Bayern Munich”
„Bayern Munich” 0 - 1 „Schalke”
„Bayern Munich” 1 - 3 „Borussia Dortmund”
„Inter Milan” 0 - 1 „Bayern Munich”

Paskutiniai penki „Inter Milan” rezultatai:

„Brescia 1 - 1 ”Inter Milan-
„Inter Milan” 5 - 2 „Genoa”
„Sampdoria” 0 - 2 „Inter Milan”
„Inter Milan” 0 - 1 „Bayern Munich”
„Inter Milan” 1 - 0 „Cagliari”

Prognozuojama startinė „Bayern Munich” sudėtis: (4-4-2) Kraft - Lahm, Gustavo, Badstuber, Pranjic - Ribery, Tymoshchuk, Schweinsteiger, Robben - Mueller, Gomez.

Prognozuojama startinė „Inter Milan” sudėtis: (4-3-3) Cesar - Maicon, Cordoba, Ranocchia, Chivu - Zanetti, Cambiasso, Stankovic - Sneijder; Pandev, Eto'o.

Įdomus faktas: „Bayern” ir „Inter” tarpusavyje žaidė praėjusio sezono Čempionų lygos finale, kurį laimėjo klubas iš Italijos rezultatu 2-0, todėl bavarai siekia atkeršyti už pralaimėjimą finale ir eliminuoti italus jau aštuntfinalyje.

Šias rungtynes tiesiogiai transliuos TV6 kanalas. Vaizdo įrašą 23:40 val. rodys Viasat Sport Baltic televizija.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius