Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

UEFA Čempionų lygos burtų krepšeliai: nepalanki situacija anglų grandams

Ketvirtadienio vakarą Monake 32 komandos bus suskirstytos į aštuonias UEFA Čempionų lygos grupes. Ceremonija prasidės 18.45 val. Prieš tai klubai buvo suskirstyti į keturis krepšelius, iš kurių į kiekvieną grupę keliaus po vieną komandą.
Danielis Sturridge'as
Danielis Sturridge'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Įdomu tai, kad Italijos, Prancūzijos ir Anglijos čempionai – Turino „Juventus“, PSG ir „Manchester City“ klubai – pateko vos į antrąjį pajėgumo krepšelį. Anglijos „Premier“ lygos vicečempionas „Liverpool“ klubas – tik į trečiąjį.

Tradiciškai į vieną grupę negalės patekti dvi tos pačios šalies komandos. Be to, UEFA nusprendė, kad vienoje grupėje dėl politinės įtampos nežais ir Rusijos bei Ukrainos atstovai.

Burtų traukimo ceremonijos metu bus paskelbtas ir geriausias 2013–2014 metų sezono Europos futbolininkas, kurį rinko sporto žurnalistai. Pretendentai trys: portugalas Cristiano Ronaldo („Real“), vokietis Manuelis Neueris („Bayern“) ir olandas Arjenas Robbenas („Bayern“). Praėjusiais metais šis titulas atiteko Franckui Ribery.

UEFA Čempionų lygos grupių varžybų burtų krepšeliai:

I krepšelis: Madrido „Real“, FC „Barcelona“, FC „Bayern“, Londono „Chelsea“, Lisabonos „Benfica“, Madrido „Atletico“, Londono „Arsenal“, FC „Porto“.

II krepšelis: Gelzenkircheno „Schalke 04“, Dortmundo „Borussia“, Turino „Juventus“, „Paris Saint-Germain“, Donecko „Šachtar“, FC „Basel“, Sankt Peterburgo „Zenit“, „Manchester City“.

III krepšelis: Lėverkuzeno „Bayer 04“, Pirėjo „Olympiakos“, Maskvos CSKA, Amsterdamo „Ajax“, FC „Liverpool“, Lisabonos „Sporting“, Stambulo „Galatasaray“, Bilbao „Athletic“.

IV krepšelis: Briuselio „RSC Anderlecht“, AS „Roma“, Nikosijos APOEL, Borisovo BATE, Razgrado „Ludogorec“, „NK Maribor“, AS „Monaco“, „Malmo FF“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius